Η Khloe Kardashian μιλάει για πρώτη φορά για την απόφασή της να μείνει με τον Tristan μετά την απιστία του - Gr Xpress

Top News

Η Khloe Kardashian μιλάει για πρώτη φορά για την απόφασή της να μείνει με τον Tristan μετά την απιστία του

Η Khloe Kardashian μιλάει για πρώτη φορά για την απόφασή της να μείνει με τον Tristan μετά την απιστία του
Παρά τις αλλεπάλληλες απιστίες του Tristan Thompson, όπου αποκαλύφθηκαν λίγο πριν η Κhloe Kardashian φέρει στον κόσμο την κόρη τους, όπως όλα δείχνουν η τηλεπερσόνα τον έχει συγχωρέσει και συνεχίζουν τη ζωή τους μαζί κανονικά.
Για ένα δίμηνο τώρα η reality star τηρούσε σιγή ιχθύος περί της απιστίας του Thompson, ώσπου έπειτα από ένα σχόλιο θαυμάστριας στο Twitter δεν άντεξε κι έσπασε τη σιωπή της σχετικά με αυτό το θέμα. 

Το σχόλιο της νεαρής θαυμάστριας έγραφε: «Αγαπώ, λατρεύω και είμαι δίπλα στην Khloe, αλλά είμαι απογοητευμένη που έμεινε με αυτόν τον άχρηστο τον Tristan. Κηρύττει πως οι γυναίκες πρέπει να αναγνωρίζουν την αξία τους και πότε πρέπει να φύγουν, αλλά όταν είναι η ώρα να κάνει το βήμα να φύγει, είναι υποκρίτρια». 

H 33χρονη Khloe αυτή την φορά δεν το άφησε να πέσει κάτω και της απάντησε:
«Όχι, ακριβώς Queen Persia, δεν έχεις καμία γνώση για αυτά που συμβαίνουν στο σπίτι μας ή την τεράστια προσπάθεια που χρειάζεται να για συνυπάρξουμε. Είμαι περήφανη για τη δύναμη μου. Εκτιμώ τη γνώμη σου και ελπίζω να κρατήσεις την ίδια άποψη για όσους έχουν παραμείνει σε τέτοιες καταστάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad