Μπραντ Πιτ:Πώς τα παιδιά του «χάλασαν» τη σχέση με την καλλονή καθηγήτρια - Gr Xpress

Top News

Μπραντ Πιτ:Πώς τα παιδιά του «χάλασαν» τη σχέση με την καλλονή καθηγήτρια


Η σχέση του Μπραντ Πιτ με την Νέρι Όξμαν έκανε πρωτοσέλιδα πριν από λίγους μήνες και έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό. Ωστόσο, αποκλειστικό δημοσίευμα του Entertainment Tonight αλλάζει τα δεδομένα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται πηγές από το φιλικό περιβάλλον του ηθοποιού, ο Μπραντ Πιτ δεν έχει σοβαρή σχέση με τη βραβευμένη αρχιτέκτονα Νέρι Όξμαν. 

Ο λόγος είναι απλός, ότι αυτή την περίοδο ο διάσημος ηθοποιός προσπαθεί να εξομαλύνει τη σχέση του με τα παιδιά του. Ως γνωστόν, η Τζολί προσπάθησε να απομακρύνει τον Πιτ από τα 6 παιδιά του, ωστόσο πλέον έχει το δικαίωμα να τα βλέπει συχνότερα και αυτό έχει σκοπό να κάνει. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο 54χρονος ηθοποιός δεν ενδιαφέρεται να φτιάξει την προσωπική του ζωή, πριν ρυθμίσει τη σχέση του με τα παιδιά του. Ως εκ τούτου, δεν έχει σχέση με την 42χρονη Όξμαν, τουλάχιστον όχι επίσημα. Η πηγή αναφέρει στο δημοσίευμα: «Βγαίνει ραντεβού αλλά δεν τον ενδιαφέρει να κάνει σοβαρή σχέση αυτή την περίοδο.

 Είναι ευτυχισμένος μόνος του και απολαμβάνει τον ποιοτικό χρόνο που περνάει με τα παιδιά του όταν δεν δουλεύει». «Είναι αφοσιωμένος στα δύο πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του, που δεν είναι άλλα από τα παιδιά του και τη δουλειά του. Η πατρότητα είναι η νούμερο ένα δουλειά του και το γνωρίζει καλά. Θα είναι πάντα παρών για τα παιδιά του».

 Η σχέση του Πιτ με την Όξμαν η οποία διδάσκει στου ΜΙΤ και είναι διεθνώς αναγνωρισμένη αρχιτέκτονας και βραβευμένη καλλιτέχνιδα, φέρεται να ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2017, όταν ο διάσημος ηθοποιός επισκέφτηκε το πανεπιστήμιο. Ο 54χρονος ηθοποιός – ο οποίος είναι λάτρης της αρχιτεκτονικής και της σχεδίασης – γνώρισε την 42χρονη μέσω ενός project αρχιτεκτονικής του MIT.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad