«Είμαστε στα ίδια σκ@@@ με τα άλλα ζευγάρια» -Γιατί η Ελεν ντε Τζενέρις μιλά έτσι για το γάμο της - Gr Xpress

Top News

«Είμαστε στα ίδια σκ@@@ με τα άλλα ζευγάρια» -Γιατί η Ελεν ντε Τζενέρις μιλά έτσι για το γάμο της

Έλεν ντεΤΖένερις και Πορτία ντε Ρόσσι. Φωτογραφία: AP
Oι φήμες διαζυγίου θέλουν την Έλεν ΝτεΤζένερις και Πόρτια ντε Ρόσι να χωρίζουν διαρκώς από τότε που παντρεύτηκαν το 2008 – μια κοινή πραγματικότητα για τα περισσότερα ζευγάρια διασημοτήτων.
Αλλά η ντε Ρόσι λέει πως δεν την ενοχλεί, κυρίως επειδή σημαίνει ότι οι άνθρωποι βλέπουν τους γάμους των ομοφυλόφιλων με μια νέα ματιά. Κι όπως λέει, κάνει την ίδια και την σύζυγό της να νιώθουν «αποδεκτές».
«Όταν ξεκίνησαν οι φήμες για διαζύγιο, καταλάβαμε ότι οι αντιλήψεις είχαν αλλάξει» δήλωσε στο Us Weekly την Τετάρτη. «Δεν αστειεύομαι. Ξέρω ότι ακούγεται γελοίο, αλλά όταν ξεκίνησε όλο αυτό, σκέφτηκα ‘Επιτέλους γίναμε αποδεκτές’. Είμαστε στα ίδια σκατά με κάθε ζευγάρι διασημοτήτων». Και πρόσθεσε: «Αυτό σημαίνει ότι μας έχουν αποδεχτεί».
Ενώ η ίδια και η σύζυγός της «αποφεύγουν» τις φήμες διαζυγίου, η ντε Ρόσι είπε πως προσπαθούν να μένουν μακριά από τις φήμες για τους διάσημους φίλους τους.
«Ήμουν σε ένα περίπτερο... και υπήρχε ένα εξώφυλλο του Μπραντ Πιτ και την Τζένιφερ Άνιστον» θυμάται. «Κυριολεκτικά έμεινα και το χάζευα και σκεφτόμουν ‘Δεν έχουν καν βρεθεί... Πώς μπορεί να συμβαίνει αυτό; Τράβηξα μια φωτογραφία και την έστειλα στην Έλεν και της είπα ‘Μπορείς να το πιστέψεις;’. Τελοσπάντων, με άλλα λόγια, αποφεύγουμε να συζητάμε για τις φήμες περί διαζυγίων φίλων μας. Δεν μας νοιάζει».
Οι δυο τους θα γιορτάσουν την 10η επέτειο του γάμου τους τον Αύγουστο.
Τον περασμένο Φεβρουάριο, στα 60α γενέθλια της Έλεν, η Πόρτια εμφανίστηκε στην εκπομπή της συζύγου της με ένα μοναδικό δώρο.
«Είναι τα 60α σου γενέθλια και αυτό το δώρο έπρεπε να είναι πραγματικά ξεχωριστό και έπρεπε να εκπροσωπεί το ποια είσαι και όλα αυτά για τα οποία νοιάζεσαι» είχε πει τότε η ντε Ρόσι. «Έτσι το συνδύασα αυτό με το γεγονός πως τα δύο τελευταία χρόνια μου λες συνεχώς πως νιώθεις ότι δεν κάνεις αρκετά πράγματα. Κάθε μέρα σχεδόν. Έτσι τα συνδύασα όλα αυτά και σου πήρα αυτό το δώρο».

Στη συνέχεια, έπαιξε ένα βίντεο που έδειχνε το θαυμασμό της Έλεν για την Ντάιαν Φόσεϊ, και ανακοίνωσε την κατασκευή του Ellen DeGeneres Center για το Ταμείο Dian Fossey Gorilla. Η ντε Ρόσι είπε ότι ίδρυσε το Ταμείο Άγριας Ζωής Έλεν Ντε Τζένερις για την γυναίκα της, ώστε να μπορέσει να συνεχίσει τις προσπάθειες διατήρησης του. Και η Έλεν δεν μπορούσε να βρει λόγια για να την ευχαριστήσει.
«Είναι το καλύτερο δώρο» είπε. «Όταν παντρευτήκαμε, τα λόγια της Πόρτια ήταν: ‘Είναι καλό να σε αγαπούν. Είναι βαθύ να σε καταλαβαίνουν’. Και με καταλαβαίνει, γιατί αυτό είναι το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μου κάνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad