Δείτε τον κούκλο και single ξάδελφο του πρίγκιπα Harry που έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο! - Gr Xpress

Top News

Δείτε τον κούκλο και single ξάδελφο του πρίγκιπα Harry που έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο!

Δείτε τον κούκλο και single ξάδελφο του πρίγκιπα Harry που έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο!

Για χρόνια ο πρίγκιπας Harry ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους, γαλαζοαίματους εργένηδες στον κόσμο, αλλά τώρα που νοικοκυρεύτηκε, πολλές εντόπισαν μεταξύ των καλεσμένων στον πρόσφατο βασιλικό γάμο, έναν άλλο γοητευτικό αριστοκράτη που είναι ακόμα εργένης.

Ο λόγος για τον Louis Frederick John Spencer, που είναι ανιψιός της αείμνηστης Diana και ξάδελφος του Harry.

Ο 24χρονος Louis βρέθηκε στον γάμο του ξαδέλφου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle συνοδευόμενος από τη μητέρα του Victoria Aitken, και δύο από τις αδελφές του (έχει συνολικά 4) τις Lady Eliza Spencer και Lady Kitty Spencer και δεν πέρασε απαρατήρητος, αφού ήταν ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες στον γάμο!Το ολόκληρο όνομά του είναι Louis Frederick John Spencer, Viscount Althorp. Είναι ο γιος του Charles Spencer, ο οποίος είναι ο 9ος Κόμης Spencer και ο αδελφός της πριγκίπισσας Diana. Άρα πρώτος ξάδελφος του πρίγκιπα Harry και πρίγκιπα William. 

Γεννημένος στις 14 Μαρτίου του 1994, ο Spencer είναι 24 ετών και είναι ο διάδοχος του τίτλου του πατέρα του, της κομητεία των Spencer. 

Βέβαια ο Louis δεν είναι επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας, ανήκει όμως στη βρετανική αριστοκρατία καθώς έχει τον τίτλο του Υποκόμη του Althorp.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Το Hello αναφέρει επίσης πως ο Spencer πέρασε την περισσότερη ζωή του στη Νότια Αφρική με τις αδελφές του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Hello, η μεγαλύτερη αδελφή του είναι πολύ πιο συχνά στο επίκεντρο της δημοσιότητας από εκείνον αφού είναι μοντέλο ως η μούσα των Dolce & Gabbana.


Όποια δε τον παντρευτεί θα μένει στο σπίτι του πατέρα του Louis, του Δούκα Spencer το περίφημο Althrop, ένα εντυπωσιακό βρετανικό αρχοντικό, ενώ κάποια στιγμή ο Louis θα κληρονομήσει τον τίτλο του πατέρα του (ως μοναχογιός) και άρα η γυναίκα του θα είναι Κόμισσα!

Post Top Ad