Met Gala 2018: Η εμφάνιση της Scarlett Johansson που προκάλεσε αντιδράσεις – Τι συνέβη; - Gr Xpress

Top News

Met Gala 2018: Η εμφάνιση της Scarlett Johansson που προκάλεσε αντιδράσεις – Τι συνέβη;

Met Gala 2018: Η εμφάνιση της Scarlett Johansson που προκάλεσε αντιδράσεις – Τι συνέβη;

Στην καρδιά της Νέας Υόρκης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 7 Μαίου το εμβληματικό Met Gala, η μεγαλύτερη γιορτή όπου η μόδα συναντά την τέχνη.

Το ραντεβού δόθηκε για άλλη μια χρονιά στη γνωστή του τοποθεσία, στο Metropolitan Museum of Art. Το event -που ξεκίνησε το 1948 από την δημοσιογράφο Eleanor Lambert- είναι πλέον ένα από τα πιο λαμπερά του πλανήτη και συχνά αναφέρεται ως «τα Oscars της μόδας».

Το κόκκινο χαλί είχε στρωθεί από νωρίς στην 5η λεωφόρο για να υποδεχθεί τους επώνυμους της showbiz, για τα φετινά «Oscars της Μόδας». 

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Scarlett Johansson η οποία εμφανίστηκε με τον αγαπημένο της Colin Jost φορώντας μία ombre τουαλέτα διακοσμημένη με λουλούδια από τον οίκο Marchesa.



Μερικοί χρήστες του Twitter ωστόσο δεν σχολίασαν τόσο το ότι η εμφάνιση της ηθοποιού δεν ταίριαξε με το φετινό θέμα του ΜΕΤ αλλά το γεγονός πως μία θερμή υποστηρίκτρια του κινήματος Time’s Up επέλεξε ρούχο από brand της πρώην γυναίκας του Harvey Weinstein. 



Μετά το σκάνδαλο περί σεξουαλικής κακοποίησης και τον αποκλεισμό της Georgina Chapman από πολλούς star, αυτή είναι η πρώτη φορά που κάποιος A-list celebrity φοράει ρούχο της στο κόκκινο χαλί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad