Σχεδιάστρια μόδας υποστηρίζει πως το νυφικό της Meghan είναι αντιγραφή ενός δικού της! - Gr Xpress

Top News

Σχεδιάστρια μόδας υποστηρίζει πως το νυφικό της Meghan είναι αντιγραφή ενός δικού της!

Σχεδιάστρια μόδας υποστηρίζει πως το νυφικό της Meghan είναι αντιγραφή ενός δικού της!
Μια σχεδιάστρια μόδας, η οποία τυγχάνει να είναι και μια από τις αγαπημένες της Meghan Markle (αφού η νυν Δούκισσα του Sussex συχνά έχει φορέσει δημιουργίες της), με δηλώσεις της αφήνει να εννοηθεί πως το νυφικό της Meghan είναι «κλεμμένο» και πως έχει αντιγράφει από ένα δικό της σχέδιο.

Ο λόγος για την Emilia Wickstead, μια σχεδιάστρια μόδας από τη Νέα Ζηλανδία, που έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή για τις δημιουργίες της, ενώ έχει κερδίσει και το βραβείο Red Carpet, αφού πολλές celebrities (μεταξύ των οποίων και η Kate Middleton και η ίδια η Meghan Markle) έχουν φορέσει δημιουργίες της στο κόκκινο χαλί επίσημων γκαλά.
Η Emilia Wickstead, με δηλώσεις της στη Daily Mail δείχνει ένα νυφικό της που είναι πανομοιότυπο με αυτό που έβαλε η Meghan και αναφέρει πως πολλοί που γνωρίζουν τη δουλειά της, όταν πρωτοείδαν το νυφικό της Markle το περασμένο Σάββατο στον πριγκιπικό γάμο, νόμιζαν αρχικά πως ήταν δικό της και μετά έκπληκτοι έμαθαν πως το νυφικό ήταν Givenchy.

Και η αλήθεια είναι πως τα δύο νυφικά μοιάζουν εκπληκτικά.
Επίσης η Emilia (στη φωτογραφία κάτω ποζάρει με δύο μοντέλα) το πέταξε το... καρφί της και είπε πως το συγκεκριμένο φόρεμα, επειδή έχει πολύ λιτή γραμμή, θα πρέπει να ταιριάζει γάντι στο σώμα αυτής που το φοράει και σχολίασε πως το νυφικό της Meghan ήταν κάπως «χαλαρό» πάνω της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad