Η Khloe Kardashian παντρεύεται τον Tristan Thompson μετά την απιστία του - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Η Khloe Kardashian παντρεύεται τον Tristan Thompson μετά την απιστία του

Η Khloe Kardashian παντρεύεται τον Tristan Thompson μετά την απιστία του
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες η είδηση ότι η Khloe Kardashian μετά το σκάνδαλο του Tristan Thompson περί απιστίας, αποφάσισε να ενώθει μαζί του με τα ιερά δεσμά του γάμου.
Η reality star αποφάσισε να συγχωρήσει τον Tristan Thompson γι’ αυτήν του την παρασπονδία και αφού έκανε και την πρώτη της βόλτα ως νέα μανούλα, αποφάσισε να του δώσει και μία δεύτερη ευκαιρία, κάνοντας του εμμέσως πρόταση γάμου. 

Η star δεν δίστασε να του μιλήσει για γάμο, με την ελπίδα βέβαια όλο αυτό να δουλέψει και να μην προδοθεί και πάλι από τα γεγονότα.
«Οι φίλοι της δεν μπορούν να πιστέψουν πως θα σκεφτόταν να του δώσει –και πως του έδωσε- μία δεύτερη ευκαιρία, πόσο μάλλον να τον παντρευτεί. Μετά το σκάνδαλο και την άτακτη συμπεριφορά του ως προς την ίδια ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όλοι ήλπιζαν πως θα τον παρατούσε. Όμως φυσικά εκείνη κάνει ακριβώς το αντίθετο», αναφέρει πηγή από το κοντινό της περιβάλλον στο In Touch.
«Η Khloe δεν μαθαίνει ποτέ από τα λάθη της. Το ίδιο έκανε με τον Lamar Odomόταν την απάτησε και το ίδιο ετοιμάζεται να κάνει μία ακόμη φορά. Νομίζει πως ο γάμος είναι η απάντηση στα προβλήματα της, ακόμη και αν του έχει καταστήσει σαφές πως δεν σκοπεύει να τον εμπιστευτεί ξανά», ανέφερε η ίδια πηγή.

Post Top Ad