H Γκαμπριέλα από το Power of Love καταγγέλλει: «Με απείλησαν από την παραγωγή...» - Gr Xpress

Top News

H Γκαμπριέλα από το Power of Love καταγγέλλει: «Με απείλησαν από την παραγωγή...»

H Γκαμπριέλα από το Power of Love καταγγέλλει: «Με απείλησαν από την παραγωγή...»
Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στο σπίτι του Power of Love, καθώς η πρώην παίκτρια του ριάλιτι,  Γκαμπριέλα μέσω του καναλιού της στο youtube και μέσα από αναρτήσεις της στα social media έχει προβεί σε… πιπεράτες αποκαλύψεις.
Η Γκαμπριέλα Τσολάκοβα σε Live που έκανε στο Instagram είπε εμμέσως ότι η Άννα έχει σχέση με άτομο της παραγωγής και για αυτό στην πρώτη ψηφοφορία που είχε φύγει, είχε υπάρξει παρέμβαση από την ίδια την παραγωγή προκειμένου οι παίκτες να ξαναψηφίσουν για να μην αποχωρήσει.
Στο live συμμετείχε και ο Σωκράτης ο οποίος δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε την είδηση. Αυτός ήταν και ο λόγος της έντασης ανάμεσα στον ίδιο και την Άννα στο Gala του Power of Love.
Η ίδια έγραψε:
«Ντροπή του Παναγιώτη που καλύπτει την 40άρα και δεν λέει ότι μας έκαναν πρόβλημα πρόβλημα όταν την ψήφισε όλη η παραγωγή, την είχαν σε ξενοδοχείο στην Τουρκία, ενώ έφυγε και καλά και μας είπε να πούμε ότι ήταν Ντουμπάι. Έβριζε εμένα και την Στέλλα μπας και μας διώξουν και μπει το φίδι άντε με τον Τούρκο».

Μετά την συγκεκριμένη ανάρτηση η Γκαμπριέλα ξαναέγραψε στα social media της ότι την εκβιάζει η παραγωγή να κατεβάζει το ποστ της αλλιώς θα αποκαλύψουν ότι έπαιζε σε ερωτική ταινία. Η ίδια έγραψε σε δεύτερο ποστ:
«Δυστυχώς με πήραν και με εκβιάζουν από την παραγωγή ότι έπρεπε να κατεβάσω τον ποστ της Άννας λέει, αλλιώς θα πουν ότι σχετίζομαι με πορνό βίντεο, και κλαίω με την προπαγάνδα!».

Ενώ στο βίντεο στο youtube η Γκαμπριέλα με έναν ιδιαίτερο τρόπο προβαίνει και σε άλλες αποκαλύψεις. Μεταξύ άλλων ισχυρίζεται πως δύο άνδρες παίκτες είναι και οι μοναδικοί που έχουν πάρει τα χρήματα των επάθλων. Οι ίδιοι, μάλιστα, σύμφωνα με την Γκαμπριέλα, διατηρούν σχέσεις και εκτός παιχνιδιού.
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι αγάπης μιλά ακόμα για την ηλικία της Αθηνάς, ενώ αναφέρεται και σε σχέση που φέρεται να διατηρεί μία άλλη παίκτρια με επιχειρηματία.
Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι, έκανε μία ανάρτηση στην οποία κατηγόρησε την παραγωγή και αυτή η ανάρτηση ήταν αρκετή για να φέρει τα πάνω κάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad