Χάρης Χριστόπουλος: Η απάντησή του για τα αρνητικά σχόλια για το Game Of Love! - Gr Xpress

Top News

Χάρης Χριστόπουλος: Η απάντησή του για τα αρνητικά σχόλια για το Game Of Love!

Χάρης Χριστόπουλος: Η απάντησή του για τα αρνητικά σχόλια για το Game Of Love!

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Χάρης Χριστόπουλος στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά"!

Ο παρουσιαστής, μεταξύ των άλλων, μίλησε και για το "Game of Love", σχετικά με την φύση του ριάλιτι, το στόχο του παιχνιδιού αλλά και για το αν θα δούμε και πιο πικάντικες σκηνές ανάμεσα στα ζευγάρια!

Ο φωτογράφος, είπε σχετικά με το Game of Love: «Έχει πολύ δράση, έχει πολύ πόθο, πολύ έντονα συναισθήματα, ζήλια πάρα πολύ και έχει αγάπη πάρα πολύ, έχει έρωτα, έχει θυμό...Τα έχει όλα».

O ίδιος, εξήγησε ότι οι παίκτες δεν ξέρουν την ταυτότητα των υπολοίπων παικτών, ενώ πρέπει να υποκριθούν ότι δεν γνωρίζονται.



Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Χριστόπουλος, εξήγησε:«Εννοείται (Είναι σαν να έχω ρόλο σεξολόγου). Υπάρχουν ζευγάρια, υπάρχουν και singles. Κανένας από τους παίκτες δεν ξέρει την ταυτότητα του άλλου. Φιλιούνται και αποχαιρετιούνται, έξω- πριν καν μπουν στο παιχνίδι και δίνουν όρκους. Ο βασικότερος όμως, είναι πως μπαίνοντας εκεί μέσα εκεί, οι παίκτες είναι έτοιμοι για όλα. Πρέπει να υποκριθούν ότι κανένας δεν έχει σχέση μεταξύ τους. Όποτε αυτό και μόνο...»

Όσο για το αν θα δούμε πικάντικες σκηνές;

Ο Χάρης Χριστόπουλος, είπε: «Εννοείται το αίμα βράζει. Είναι παιδιά νέα, σε ένα φανταστικό μέρος είναι ένα επίγειος παράδεισος εκεί που είμαστε και έρχονται σε μένα, που είμαι σαν να λέμε ο μέντορας τους και μου λένε "Τι να κάνω; Η Χριστιάννα με έχει ερωτευτεί! Εχθές πήγαμε στην πισίνα της έκανα μασάζ...νιώθω γι'αυτή κάτι ιδιαίτερο πως μπορώ να το χειριστώ;"»

Ο Χάρης Χριστόπουλος, σε συνέντευξη στο Τηλέραμα, μεταξύ των άλλων, απάντησε για την κριτική και αν είναι έτοιμος για αυτές που θα ακουστούν!



Ο παρουσιαστής, είπε χαρακτηριστικά: «Πανέτοιμος. Λατρεύω την τηλεόραση και δουλεύω σε αυτήν επειδή μου αρέσει και όχι για βιοποριστικούς λόγους. Τη θεωρώ μια μικρή κοινωνία. Επομένως είμαι έτοιμος να ακούσω τα χειρότερα αλλά και τα καλύτερα. Γιατί όλα μέσα στη ζωή είναι και η ένταση και η κακοήθεια και όλα. Άλλωστε πρόκειται γιο το πιο ενδιαφέρον ριάλιτι τα 15 τελευταία, χρόνια, θα είναι γεμάτο πάθος, έρωτα και εντάσεις και είναι σίγουρο πως θα εγείρει μεγάλες αντιδράσεις»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad