Διονύσης Σχοινάς: «Δεν υπήρχε ομάδα στην ελληνική αποστολή της Eurovision».H Γιάννα αδικήθηκε. - Gr Xpress

Top News

Διονύσης Σχοινάς: «Δεν υπήρχε ομάδα στην ελληνική αποστολή της Eurovision».H Γιάννα αδικήθηκε.


Αποτέλεσμα εικόνας για σχοινασ τερζη
Ο Διονύσης Σχοινάς εξέφρασε ανοιχτά την άποψη του για το τι πήγε λάθος στην ελληνική συμμετοχή στη Eurovision με τη Γιάννα Τερζή, αλλά και τη θέση που πήρε η Ελένη Φουρέιρα εκπροσωπώντας την Κύπρο.
«Δεν υπήρχε ομάδα, για αυτό είχαμε αυτό το αποτέλεσμα. Στο υπογράφω. Φαινόταν από την αρχή ότι δεν υπάρχει ομάδα. Ξεκινάμε από την ΕΡΤ, η οποία δεν συμβαδίζει μαζί με τις δισκογραφικές εταιρίες. Ψάχνει να βρει ποια εταιρία θα δώσει το εικοσάρικο. (20.000 ευρώ για να πάρει την άδεια). Από εκεί ξεκινάμε. Ότι δεν είμαστε ομάδα. Δεν μπορεί το κανάλι να ψάχνει ποια εταιρία θα δώσει τα λεφτά για την ΕΡΤ. Δεν είναι μόνο τα έξοδα.
Υπάρχουν και πολλά έσοδα εκείνες τις μέρες. Από την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω… σου δίνει τη δυνατότητα η Eurovision, μια φορά στον Ημιτελικό και μια φορά στον Τελικό να γίνεις γνωστός σε όλη την Ευρώπη. Βλέπω κάτι χώρες την Αγγλία, τη Γαλλία πετάνε κάτι κομμάτια αηδίες. Γιατί τρία λεπτά δεν εκμεταλλεύεστε αυτό το πράγμα; Ο Justin Timberlake γιατί πήγε να παρουσιάσει το νέο του τραγούδι; Για να τον δουν τόσα εκατομμύρια κόσμος. Τι κάνουμε λοιπόν; Γιατί δεν οργανωνόμαστε να κάνουμε σουξέ σε όλη την Ευρώπη. Με την Γιάννα Τερζή δεν υπήρχε ομάδα από την αρχή. Το έβλεπες. Δεν υπήρχε κάποιος να πει στήστε αυτό, μαλλιά έτσι, αυτό έτσι. Το τραγούδι ήταν μελωδικότατο. Είναι show όμως η Eurovision. Δεν ακούμε. Βλέπουμε. Σε τρία λεπτά ποιος θα κάνει το καλύτερο concept με το καλύτερο γούστο και την καλύτερη μαγκιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad