Eurovision: Καλπάζει επικίνδυνα για τη Φουρέιρα ο Ιρλανδός με το gay ζευγάρι επί σκηνής - Gr Xpress

Top News

Eurovision: Καλπάζει επικίνδυνα για τη Φουρέιρα ο Ιρλανδός με το gay ζευγάρι επί σκηνής

Φωτογραφία: YouTube
Έναν ιδιαίτερα επικίνδυνο αντίπαλο θα έχει η Ελένη Φουρέιρα στον αυριανό τελικό της Eurovision, στη μάχη για την κατάκτηση της νίκης.
Ο λόγος για τον Ιρλανδό Ryan O’Shaughnessy, ο οποίος συμμετέχει με το τραγούδι «Together», που μιλά για τη σχέση ενός gay ανδρικού ζευγαριού.
Χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο, το τραγούδι κυριολεκτικά καλπάζει στις αποδόσεις που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρείες για τον νικητή του διαγωνισμού. Φυσικά, σε αυτό έχει παίξει ρόλο το ότι επί σκηνής της Eurovision εμφανίστηκαν στον ημιτελικό και θα εμφανιστούν και στον τελικό δύο άνδρες που υποδύονται το ζευγάρι.
Χαρακτηριστικά, πλέον το «Together» βρίσκεται στην τρίτη θέση για να κατακτήσει τη νίκη, με αποδόσεις που κυμαίνονται από 8,00 έως 17,00, κάτι που δείχνει, πολύ απλά, ότι το εν λόγω τραγούδι έχει «ρεύμα» και ποντάρουν πάνω του αρκετοί άνθρωποι ανά τον κόσμο. 

Oι αποδόσεις για τον νικητή της Eurovision το μεσημέρι της Παρασκευής (12:30 μ.μ.):
Oι αποδόσεις για τον νικητή της Eurovision νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (4:00 μ.μ.):
Φυσικά, η κυπριακή συμμετοχή παραμένει ακόμα φαβορί για την πρώτη θέση, με αποδόσεις από 2,25 έως 2,40, ενώ στη δεύτερη θέση είναι το ισραηλινό τραγούδι «Toy».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad