Αποχώρηση βόμβα από το Epsilon! Έφυγε από την εκπομπή της Καινούργιου ο Μαρίνος Βυθούλκας (σίγουρη απώλεια για την Καινούργιου). - Gr Xpress

Top News

Αποχώρηση βόμβα από το Epsilon! Έφυγε από την εκπομπή της Καινούργιου ο Μαρίνος Βυθούλκας (σίγουρη απώλεια για την Καινούργιου).

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Μαρίνος Βυθούλκας είναι πλέον εκτός καναλιού και το ανακοίνωσε ο ίδιος στα social media! 
Ο ίδιος έγραψε συγκεκριμένα: 
«Υστερα από δυο σχεδόν χρόνια στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», ένα τηλεοπτικό project στο οποίο βρέθηκα εν τη γενέσει του, πριν ακόμα βγει στον αέρα, αποφάσισα να αποχωρήσω οικειοθελώς για προσωπικούς, αλλά και επαγγελματικούς λόγους. Από σήμερα, δεν ανήκω πλέον στο δυναμικό του Epsilon. Ως επαγγελματίες δημοσιογράφοι, όλοι κρινόμαστε στο «γήπεδο», είτε αυτό λέγεται περιοδικό και εφημερίδα, είτε τηλεόραση. Στο «Φτιάξε Καφέ» λοιπόν, έδωσα το καλύτερο των δυνατοτήτων μου, κάτι που εισέπραξα όχι μόνο από συναδέλφους του χώρου, αλλά και από μηνύματα τηλεθεατών και άγνωστων ανθρώπων στα social media. Καμία δουλειά δεν είναι ιδανική, από την άποψη πως πάντα θα υπάρχουν εντάσεις, ζόρια και κακές στιγμές. Εγώ κρατάω μόνο τις καλές, διαγράφω τις δυσάρεστες και προχωράω μπροστά. Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση και τους εργαζόμενους του Epsilon, από τον αρχισυντάκτη, Θέμη Μάλλη και την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, μέχρι τεχνικούς, μοντέρ, μακιγιέζ και τα κορίτσια στο βεστιάριο για τη συνεργασία. #endofanera» Δείτε την ανάρτηση του:

Post Top Ad