Dior Cruise 2019: Άλογα και αμαζόνες στο catwalk - Gr Xpress

Top News

Dior Cruise 2019: Άλογα και αμαζόνες στο catwalk

Dior Cruise 2019: Άλογα και αμαζόνες στο catwalk - Α-listers, influencers και VIP επισκέπτες στις πρώτες σειρές

Τη συλλογή Cruise 2019 παρουσίασε ο οίκος Dior στο Παρίσι, αναλαμβάνοντας τους Grand Stables για μια νύχτα με ένα πλήρωμα από Α-listers, influencers της μόδας και VIP επισκέπτες.



Η πολυαναμενόμενη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Grandes Écuries du Domaine de Chantilly. Πάνω από μία ώρα με το αυτοκίνητο μακριά από το κέντρο του Παρισιού, στο ιστορικό κάστρο βρίσκονται επίσης οι Grand Stables πράγμα που υποδείκνυε σε μεγάλο βαθμό το θέμα της συλλογής.

Η επίδειξη άνοιξε και έκλεισε με αναβάτριες Escaramuza επάνω σε άλογα να καλπάζουν στο σετ! Οι Escaramuza ήταν γυναίκες αναβάτες από το Μεξικό, των οποίων οι ικανότητες ταιριάζουν με εκείνες των ανδρών ομολόγων τους.



Η συλλογή είχε μεξικάνικες επιρροές με παριζιάνικη διάθεση ενώ οι ιππικές αναφορές ήταν άφθονες: καπέλα και μπότες που εμπνέονται από την ιππασία, που σίγουρα θα εξαφανιστούν από τα ράφια όταν θα φτάσουν στα καταστήματα στο τέλος του έτους.





Τα περίφημα Bar jackets του Dior εμφανίστηκαν σε χακί, σε συνδυασμό με κυματιστές φούστες. Αλλού, η χαρακτηριστική σιλουέτα της Chiuri ήταν επίσης παρούσα σε όμορφα φορέματα κατασκευασμένα από τις πιο ντελικάτες δαντέλες.



Ο χώρος όπως ήταν αναμενόμενο «φωτίστηκε» από λαμπερές, celebrity παρουσίες που ντύθηκαν με δημιουργίες του οίκου και έκλεψαν τις εντυπώσεις!


Camila Coelho, Chiara Ferragni και Caroline Daur.



Paris Jackson, Billie Lourd και Aimee Song.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad