Επίθεση Κανάκη σε Σφακιανάκη για ... «Κωλοτούμπες» - Gr Xpress

Top News

Επίθεση Κανάκη σε Σφακιανάκη για ... «Κωλοτούμπες»

Επίθεση Κανάκη σε Σφακιανάκη για ... «Κωλοτούμπες»
Ο Αντώνης Κανάκης «πυροβολεί» τον Νότη Σφακιανάκη

«Το μόνο αντίδοτο στον ρατσισμό είναι τα φράγκα» σχολίασε ο παρουσιαστής το βράδυ της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα». Κουβεντιάζοντας με τους συνεργάτες του το θέμα της συναυλίας που έδωσε ο εκκεντρικός καλλιτέχνης στη γειτονική χώρα και των αντιδράσεων που προηγήθηκαν από Αλβανούς δημοσιογράφους, οι οποίοι προσπάθησαν να την μποϊκοτάρουν, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 πήρε ξεκάθαρα θέση κατά του τραγουδιστή, κάνοντας λόγο για κωλοτούμπες! «Βρέθηκε η θεραπεία για τον ρατσισμό. Η θεραπεία για τον ρατσισμό είναι τα φράγκα. 
 
Ο Νότης Σφακιανάκης έκανε μια συναυλία στην Αλβανία. Ναι, ο Νότης Σφακιανάκης έκανε συναυλία στην Αλβανία. Του το είπε αυτή η δημοσιογράφος ότι “εδώ είναι Αλβανία. Εδώ που φτύνεις, εδώ θα γλείψεις”. Γιατί, όπως σας είπαμε, το μόνο αντίδοτο τελικά στον ρατσισμό είναι τα φράγκα» είπε on air ο Αντώνης Κανάκης, συμπληρώνοντας ότι το εισιτήριο για το live του Ελληνα τραγουδιστή στα Τίρανα κόστιζε 150 ευρώ. «Ετσι, λοιπόν, την έκανε όχι τη μία, τις δύο, τις τρεις κωλοτούμπες ο Νότης Σφακιανάκης. Τους αγαπάει ξαφνικά τους Αλβανούς ο Νότης... Είδατε; Είναι μαγικό αυτό. 
 
Οταν είσαι στην Ελλάδα, οι Αλβανοί μάς παίρνουν τις δουλειές. Οταν είσαι στην Αλβανία, οι Ελληνες που δεν δουλεύουν. Μπράβο, ρε Νότη, ωραία τα γύρισε, πήρε τα φράγκα από τη συναυλία, τα ξέχασε όλα...» συνέχισε ο Mr «Ράδιο αρβύλα», θίγοντας τις αντικρουόμενες δηλώσεις που έχει κάνει ο Σφακιανάκης τόσο για τους Αλβανούς όσο και για τους Ελληνες.

Post Top Ad