Τρελά ερωτευμένος ο μεγάλος γιος της Μοιραράκη! Δείτε ποια γυναίκα τού έκλεψε την καρδιά - Gr Xpress

Top News

Τρελά ερωτευμένος ο μεγάλος γιος της Μοιραράκη! Δείτε ποια γυναίκα τού έκλεψε την καρδιά

              

Τρελά ερωτευμένος ο μεγάλος γιος της Μοιραράκη! Δείτε ποια γυναίκα τού έκλεψε την καρδιά

Εδώ κι έναν χρόνο ο μεγάλος γιος της Δέσποινας Μοιραράκη, Γιώργος Μοιραράκης είναι τρελά ερωτευμένος με την εντυπωσιακή Βίβιαν Καραμάνου, και μάλιστα με τις ευλογίες της μαμάς του.

Το ζευγάρι είναι αχώριστο και την Παρασκευή 18 Μαΐου γιόρτασε τα 25α γενέθλια της Βίβιαν στο Island στη Βάρκιζα. Παρόντες στην όμορφη βραδιά ήταν και η Δέσποινα Μοιραράκη μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη, για να ευχηθούν στην εορτάζουσα, όπως και λίγοι αγαπημένοι φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους και η ολυμπιονίκης Φανή Χαλκιά.


«Χρόνια πολλά στη μεγαλύτερη αγάπη μου!» έγραψε ο Γιώργος Μοιραράκης στις φωτογραφίες από τη βραδιά που ανέβασε στο Ιnstagram.

Το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του πρωτότοκου γιου της επιχειρηματία γεννήθηκε στην Καλαμάτα από Ελληνοαμερικανούς γονείς και γι’ αυτό επισκέπτεται συχνά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα τις ΗΠΑ. Σπουδάζει Ψυχολογία στο Πάντειο, κάτι που ήταν το όνειρό της από παιδί.


Με τον Γιώργο γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2017 μέσω κοινών γνωστών και ο έρωτάς υπήρξε κεραυνοβόλος! Εκτοτε είναι μαζί και όπως λέγεται η μαμά Δέσποινα Μοιραράκη της έχει μεγάλη αδυναμία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad