Στην Ελλάδα η Γιάννα Τερζή! Οι πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστριας στο αεροδρόμιο - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Στην Ελλάδα η Γιάννα Τερζή! Οι πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστριας στο αεροδρόμιο

Στην Ελλάδα η Γιάννα Τερζή! Οι πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστριας στο αεροδρόμιο

Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έφτασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, η Γιάννα Τερζή.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στους δημοσιογράφους που ήταν εκεί για τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό της Eurovision και τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ελληνική αποστολή ενώ σχολίασε και την ανάρτηση που έκανε με τη Βουλγάρα εκπρόσωπο, ευχόμενη να νικήσει τον διαγωνισμό.«Ήταν το πρώτο σοκ. Ήταν άβολη η πρώτη ημέρα. Τώρα όμως γύρισα στην Ελλάδα, τη χώρα μου, που το τραγούδι είναι no1 ακόμα οπότε μια χαρά. Μπήκαν τρικλοποδιές στην ελληνική αποστολή. Από την ημέρα που φτάσαμε, παλεύαμε μόνο για να πάρουμε τα δεδομένα που υποτίθεται είχαμε συμφωνήσει μήνες πριν. Αυτό που είδατε ήταν αυτά που ήταν διατεθειμένη εκείνοι να μας δώσουν» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την ανάρτησή της για τη Βουλγάρα εκπρόσωπο, επεσήμανε: «Η Κύπρος είναι δεδομένη ότι θέλουμε να πάει καλά. Η μία υποστηρίζουμε την άλλη από την αρχή. Δεν γίναμε γραφικοί, το κρατήσαμε σε πιο ήπιους τόνους. Μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο με τη βουλγαρική αποστολή, ήταν η μοναδική χώρα που ήρθε στο καμαρίνι και όταν αποκλειστήκαμε, κλαίγανε. Μου αρέσουν κι άλλα τραγούδια φέτος από τη Eurovision».

Ακόμα, αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα με την Ελένη Φουρέιρα, τι της είπε η τραγουδίστρια μετά τον αποκλεισμό της, ενώ αποκάλυψε τι της είπε και ο πατέρας της, Πασχάλης Τερζής.

Post Top Ad