Προετοιμάσου για το καλοκαίρι κάνοντας τη δίαιτα του ανανά! - Gr Xpress

Top News

Προετοιμάσου για το καλοκαίρι κάνοντας τη δίαιτα του ανανά!

Προετοιμάσου για το καλοκαίρι κάνοντας τη δίαιτα του ανανά!
Με ελάχιστες θερμίδες και μεγάλη διατροφική αξία, ο ανανάς είναι ένα από τα ισχυρότερα λιποδιαλυτικά φρούτα. Πλούσιος σε βιταμίνες C και Β, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, καθώς και το ένζυμο βρομελίνη που διαλύει το λίπος και βοηθά στη διαδικασία της πέψης, το εξωτικό αυτό φρούτο δεν λείπει από καμία δίαιτα και υγιεινή διατροφή.
Εάν θέλεις λοιπόν να χάσεις τα κιλά που πήρες το Πάσχα και να προετοιμάσεις το σώμα σου για το καλοκαίρι, δες την αποτελεσματική δίαιτα του ανανά που υπόσχεται απώλεια μέχρι και 5 κιλών σε μία βδομάδα.

Το πρόγραμμα της συγκεκριμένης δίαιτας περιλαμβάνει 700 γραμμάρια ανανά, 200 γραμμάρια άπαχης πρωτείνης (πουλερικά και ψάρι) και απεριόριστη ποσότητα ωμών ή βραστών λαχανικών. Επίσης πρέπει να καταναλώνεις τουλάχιστον 8 ποτήρια νερού και πολλά ροφήματα βοτάνων και να μαγειρέψεις όλες τις τροφές ψητές ή βραστές.
Επιτρέπονται ο καφές, τα βότανα και τα μπαχαρικά, τα φυσικά γλυκαντικά, καθώς και αλάτι, ελαιόλαδο και ξύδι σε μικρή ποσότητα.
Η δίαιτα απαγορεύει τα αναψυκτικά, το αλκοόλ και τη ζάχαρη.
Για καλύτερα αποτελέσματα μπορείς να συνδυάσεις το συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής με ήπιας μορφής άσκηση, όπως περπάτημα για μισή ώρα την ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad