Ο Τριαντάφυλλος έξαλλος με την Νατάσα Θεοδωρίδου: Ξέχασες τα τραγούδια που σου έγραψα; - Gr Xpress

Top News

Ο Τριαντάφυλλος έξαλλος με την Νατάσα Θεοδωρίδου: Ξέχασες τα τραγούδια που σου έγραψα;

Ο Τριαντάφυλλος έξαλλος με την Νατάσα Θεοδωρίδου: Ξέχασες τα τραγούδια που σου έγραψα;
Το αφιέρωμα της εκπομπής "Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά" στη Νατάσα Θεοδωρίδου, στάθηκε αφορμή να βγουν τα μαχαίρια από πλευράς Τριαντάφυλλου.
Ο τραγουδιστής που συνεργάστηκε με την Νατάσα Θεοδωρίδου στα πρώτα της άλμπουμ σχολίασε δηκτικά το γεγονός πως δεν ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους της σαββατιάτικης εκπομπής με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο.
"Νατάσα Θεοδωρίδου μου σε αγαπάμε δεν πειράζει που δεν μας κάλεσες στο "Στην υγεία μας ρε παιδιά", εξάλλου δεν έκανα και τίποτα σημαντικό" σημειώνει ο τραγουδιστής και προσθέτει: "Μόνο 4 δίσκους σου έγραψα και 3 πλατίνες, να είσαι πάντα καλά Νατασσα μου με υγεία και αγάπη. Καλή συνέχεια σου εύχομαι".
Μάλιστα, ο τραγουδιστής ανάρτησε στον λογαριασμό του στο facebook ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται οι απονομές χρυσών και πλατινένιων για τις εν λόγω δισκογραφικές δουλειές, για τις οποίες είχε βραβευτεί και εκείνος ανάμεσα στους συντελεστές.
Να θυμίσουμε πως οι δυο τους είχαν ερμηνεύσει μαζί και ένα ντουέτο, με τίτλο "Μην Γυρίσεις Ξανά" πίσω στο μακρινό 1997, που είχε γίνει ιδιαίτερα μεγάλο σουξέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad