Είσαι ερωτευμένη και πάχυνες; Μάθε τι συμβαίνει - Gr Xpress

Top News

Είσαι ερωτευμένη και πάχυνες; Μάθε τι συμβαίνει

Είσαι ερωτευμένη και πάχυνες; Μάθε τι συμβαίνει

Ερωτεύτηκες και είσαι ευτυχισμένη μέσα στη σχέση σου. Για κακή σου τύχη, όμως, τον τελευταίο καιρό η καλοπέραση σου κόστισε στο… νούμερο που δείχνει η ζυγαριά σου, την ώρα που κι εσύ η ίδια παρατηρείς πως έβαλες κάποια κιλάκια.

Πριν απογοητευτείς, ήρθε η ώρα να ενημερωθείς για τα αποτελέσματα νέας έρευνας που σε αφορά! 

Σύμφωνα με μελέτη που έλαβε χώρα στο Πανεπιστήμιο Central Queensland της Αυστραλίας και στην οποία συμμετείχαν 15.000 φοιτητές, τα ζευγάρια που δηλώνουν μαζί κι ευτυχισμένα ζυγίζουν κατά μέσα όρο 5,8 κιλά περισσότερο από τα άτομα που ζουν μια ζωή ως single. Και αυτό παρά το γεγονός πως τα ζευγάρια έχουν την τάση να τρέφονται πιο υγιεινά σε σχέση με τα «ελεύθερα πουλιά». 

Σύμφωνα με την επικεφαλής της έρευνας, Stephanie Schoeppe, υπάρχει πιθανότητα το γεγονός της αύξησης των κιλών να οφείλεται στο ότι όταν κάποιος βρίσκεται σε σχέση χάνει το ενδιαφέρον του για τους γύρω του, μη μπαίνοντας στη διαδικασία να εντυπωσιάσει το αντίθετο φύλο.

Άποψη που έχει βάση, καθώς όλες έχουμε παρατηρήσει τους εαυτούς μας να «αφήνονται» μέσα σε μία σχέση. 

Η διατροφή μας είναι συνήθως πιο πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, περιλαμβάνει περισσότερα σπιτικά φαγητά και δύσκολα θα πούμε όχι στο αγαπημένο μας γλυκό ή στις βραδιές με ταινίες και μπόλικο ποπ κορν στον καναπέ, ωστόσο τα κιλά μας χτυπούν την πόρτα!

Επιστημονικά, το παραπάνω βάρος που έχουν τα ζευγάρια σε σχέση με τους singles μπορεί να οφείλεται στο γεγονός πως τα ζευγάρια τρώνε περισσότερο μαζί σε σχέση με ό,τι έτρωγαν ο καθένας ξεχωριστά.

Μη σκας λοιπόν για τα 2 – 3 κιλά που έβαλες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad