Τζίνα Αλιμόνου: Όσα είπε μετά τη δικαστική απόφαση για τη διατροφή και την επιμέλεια των παιδιών της - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Τζίνα Αλιμόνου: Όσα είπε μετά τη δικαστική απόφαση για τη διατροφή και την επιμέλεια των παιδιών της

Τζίνα Αλιμόνου: Όσα είπε μετά τη δικαστική απόφαση για τη διατροφή και την επιμέλεια των παιδιών της

Η Τζίνα Αλιμόνου μίλησε για πρώτη φορά μέσω του δικηγόρου της στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ» μετά τη δικαίωσή της από την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών για την επιμέλεια και τη διατροφή των παιδιών της με τον Παύλο Βαρδινογιάννη.Αναλυτικά η δήλωση της Τζίνας Αλιμόνου: «Είμαι βαθιά ικανοποιημένη από τη δίκαιη αυτή απόφαση. Πρωτίστως γιατί αναγνωρίζει την προσφορά μου ως μητέρα και μου αναθέτει προσωρινά την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών μας. Και δεύτερον, γιατί απορρίπτει ως παντελώς αβάσιμες και θλιβερές τις κατηγορίες του εν διαστάσει συζύγου μου. Ελπίζω έτσι, ο συκοφαντικός πόλεμος εναντίον μου, να σταματήσει εδώ.

Ο Παύλος είναι πατέρας των παιδιών μου και θα ήθελα να είναι πάντα δίπλα τους. Σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, έχουμε μια ευκαιρία να αφήσουμε πίσω τις έριδες που μας χωρίζουν και να συνεννοηθούμε με αμοιβαίο σεβασμό μεταξύ μας, για το καλό των παιδιών μας. Αυτή είναι η ευθύνη μας ως γονείς».

Post Top Ad