Οργάνωση για την προστασία των δικαιωμάτων των μοντέλων στη Γαλλία - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Οργάνωση για την προστασία των δικαιωμάτων των μοντέλων στη Γαλλία

Model Law: Οργάνωση για την προστασία των δικαιωμάτων των μοντέλων στη Γαλλία
Για πρώτη φορά στη Γαλλία, δύο μοντέλα, η Γαλλίδα Gwenola Guichard και η Ρωσίδα, Ekaterina Ozhiganova ρίχνουν φως στις συνθήκες εργασίας σε έναν εντελώς θολό κλάδο, που δεν είναι καθόλου λαμπρός όσο πιστεύεται.
Η 29χρονη Gwenola Guichard και η 26χρονη Ekaterina Ozhiganova ίδρυσαν την πρώτη γαλλική οργάνωση για την προστασία των μοντέλων που εργάζονται στη βιομηχανία της μόδας και των δικαιωμάτων τους, τη Model Law.

Τα δύο μοντέλα εργάζονται στον κλάδο της μόδας από τότε που πήγαν στη γαλλική πρωτεύουσα για σπουδές.
Η λέξη «μανεκέν» (και η παραλλαγή της «supermodel») φέρνουν στο νου μια ζωή λάμψης. Οι σπάνιες φορές που γίνονται αναφορές σε άλλα ζητήματα είναι υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης ή ανορεξίας. Και όμως τα δύο μοντέλα μιλούν και τα λεγόμενά τους δεν έχουν καμία σχέση με αυτά τα θέματα.
Μέσα από την οργάνωσή τους, Model Law οι Ekaterina Ozhiganova και Gwenola Guichard ξεκίνησαν, στις αρχές του 2018, ένα μανιφέστο για τη βελτίωση της εποπτείας του επαγγέλματος του μοντέλου στη Γαλλία.
Η Ρωσίδα Ekaterina Ozhiganova είναι επίσης διερμηνέας και μεταφράστρια και ζει στη Γαλλία από το 2013. Η Γαλλίδα Gwenola Guichard έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Πολιτική Επικοινωνία και έχει αφιερωθεί αποκλειστικά στο modelling τα τελευταία χρόνια.

Post Top Ad