Επιστρέφουν μόνιμα στην Ελλάδα Κουρκούλης - Κελεκίδου! Η αλήθεια για την κρίση στο γάμο τους! - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Επιστρέφουν μόνιμα στην Ελλάδα Κουρκούλης - Κελεκίδου! Η αλήθεια για την κρίση στο γάμο τους!


Επιστρέφουν μόνιμα στην Ελλάδα Κουρκούλης - Κελεκίδου! Η αλήθεια για την κρίση στο γάμο τους!

Επιστρέφουν ξανά στην Ελλάδα ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου και μάλιστα αυτή τη φορά οριστικά!
Όπως αναφέρει η RealLife και η Πολυξένη Καραμίχα, το ζευγάρι ήρθε ξανά στην Ελλάδα μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής στο Ντάργουιν της Αυστραλίας. 
«Ο Νίκος και η Κέλλυ αγαπούν πολύ τον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. Στην Αυστραλία η ζωή τους ήταν εξαιρετική, όμως η σκέψη τους ήταν πάντα στην πατρίδα τους» ανέφερε στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Η αλλαγή αυτή γίνεται σίγουρα πιο ομαλά για τον τραγουδιστή, αφού φρόντιζε να μη λείπει από τις πίστες και την ελληνική δισκογραφία, παρουσιάζοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα νέα τραγούδια.
Από την πλευρά της η Κέλλυ Κελεκίδου όλο αυτό το διάστημα των τεσσάρων χρόνων, είχε αφοσιωθεί στην οικογένειά της, παρότι δεχόταν και εκείνη σπουδαίες επαγγελματικές προτάσεις για εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα. Πολλοί μάλιστα έκαναν λόγο για κρίση στην σχέση τους αφού ζούσαν για λίγο χωριστά! Με την επιστροφή της όμως στην Ελλάδα όπου βρίσκεται και ο άντρας της, η Κέλλυ Κελεκίδου έκλεισε όλα τα στόματα!

Η κόρη του ζευγαριού άλλωστε, η τεσσάρων ετών Ελπινίκη και ο οκτώ ετών Θάνος-Ραφαήλ τους δένουν για πάντα!

Post Top Ad