Βέφα Αλεξιάδου: «Κινήθηκα νομικά κατά του κράτους και διεκδικώ…» - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Βέφα Αλεξιάδου: «Κινήθηκα νομικά κατά του κράτους και διεκδικώ…»

Βέφα Αλεξιάδου: «Κινήθηκα νομικά κατά του κράτους και διεκδικώ…»
«Κινήθηκα νομικά κατά του κράτους και διεκδικώ τις παρακρατήσεις που μου έκαναν παράνομα από τη σύνταξή μου όλα αυτά τα χρόνια». Με αυτά τα λόγια η Βέφα Αλεξιάδου αποκαλύπτει στην «Espresso» τον λόγο που τις ερχόμενες εβδομάδες θα βρεθεί σε δικαστικό αγώνα με το Ελληνικό Δημόσιο, όπως και χιλιάδες άλλοι συνταξιούχοι.
Η άλλοτε συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη και του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η οποία δεν έχει πλέον τηλεοπτική παρουσία, διεκδικεί την... κουτσουρεμένη σύνταξή της. 

«Έχω ήδη στραφεί κατά του κράτους με αίτησή μου. Ναι, διεκδικώ διά νόμου τις παράνομες παρακρατήσεις που δεν έπρεπε να τις πληρώνουμε εμείς οι συνταξιούχοι, όπως είναι η παρακράτηση του επιδόματος αλληλεγγύης» εξηγεί στην «Espresso», δείχνοντας αποφασισμένη να φτάσει την υπόθεση μέχρι τέλους. 

«Την υπόθεσή μου έχει αναλάβει μεγάλο δικηγορικό γραφείο, στο οποίο έκανα και διαφήμιση στο YouTube, για να προτρέψω κι άλλους συνταξιούχους να κάνουν και εκείνοι την ίδια νομική κίνηση» μας εξηγεί.

Post Top Ad