Στενοχώριες για την Angelina Jolie: Δεν τη θέλει ο γιος της Maddox! - Gr Xpress

Top News

Στενοχώριες για την Angelina Jolie: Δεν τη θέλει ο γιος της Maddox!

Στενοχώριες για την Angelina Jolie: Δεν τη θέλει ο γιος της Maddox!

Μετά το επεισοδιακό διαζύγιο και τους τσακωμούς που είχε με τον Brad Pitt η Angelina Jolie έχει τώρα να αντιμετωπίσει και την επανάσταση του γιου της Maddox!

Ο μεγαλύτερος γιος του πρώην ζευγαριού αποκάλυψε στη μητέρα του πως δεν θέλει πια να ζει μαζί της αλλά προτιμά να μετακομίσει στο σπίτι του πατέρα του.



O 16χρονος Maddox, που γεννήθηκε στην Καμπότζη, αποφάσισε να αφήσει τη μητέρα του, μετά την επίσκεψη της τελευταίας στον τάφο του Pol Pot, του δικτάτορα που σφαγίασε 3 εκατομμύρια ανθρώπους στην Καμπότζη.

Σύμφωνα με πηγή του National Enquirer, μόλις ο Maddox έμαθε για την επίσκεψη της μητέρας του, πήρε τηλέφωνο τον Brad Pitt ζητώντας του να μετακομίσει μαζί του. Πηγή της εφημερίδας αναφέρει πως ο διάσημος ηθοποιός προσπάθησε να τον ηρεμήσει και να του εξηγήσει πως η μητέρα του ήθελε μόνο να μάθει την ιστορία της χώρας από την οποία κατάγεται και ο ίδιος.



Να θυμίσουμε ότι κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της Jolie με τον Pitt, είχε γίνει γνωστό πως η απόφαση της star πάρθηκε όταν κατά τη διάρκεια ενός αεροπορικού ταξιδιού, ο Brad είχε τσακωθεί άγρια με τον Maddox.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad