Αστέρια του κινηματογράφου, μοντέλα και μεγιστάνες στο φιλανθρωπικό Amfar gala στις Κάννες - Gr Xpress

Top News

Αστέρια του κινηματογράφου, μοντέλα και μεγιστάνες στο φιλανθρωπικό Amfar gala στις Κάννες

Αστέρια του κινηματογράφου, μοντέλα και μεγιστάνες στο φιλανθρωπικό Amfar gala στις Κάννες
Στο Hotel du Cap-Eden-Roc στις Κάννες συγκεντρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης όλη η αφρόκρεμα του Hollywood με αφορμή το 25ο gala του amfAR, του αμερικανικού ιδρύματος κατά του AIDS, που διοργανώνεται κάθε χρόνο στη γαλλική ριβιέρα.
Αστέρια του κινηματογράφου, μοντέλα και μεγιστάνες έδωσαν το «παρών» στη λαμπερή διοργάνωση που στόχος της ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα τα οποία διατίθενται για την έρευνα κατά του AIDS αλλά και τη βοήθεια όλων των ασθενών παγκοσμίως. 

Winnie Harlow



Kristen Stewart 

Η amfAR, με αποστολή την καταπολέμηση του AIDS, δεν είναι μόνον ένας ευγενής σκοπός. Το gala της είναι επίσης η πιο λαμπρή εκδήλωση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, που χρησιμεύει ως κορωνίδα της γιορτής του κινηματογράφου διάρκειας δύο εβδομάδων.

Louis Hamilton



Milla Jovovich




Lais Ribeiro

Πέρυσι, ο David Beckham είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 350.000 ευρώ, προσφέροντας σε έναν εύπορο δωρητή την ευκαιρία να παίξει, για λίγο, ποδόσφαιρο μαζί του.
H Heidi Klum έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με τον νέο σύντροφό της Tom Kaulitz, η Paris Hilton ήταν για ακόμη μια φορά ιδιαιτέρως διαχυτική με τον σύζυγό της ενώ τα μοντέλα Adriana Lima, Sara Sampaio, Alessandra Ambrosio και Elsa Hosk επέλεξαν για ακόμη μια φορά τολμηρά σκισίματα στα φορέματά τους.

Heidi Klum και Tom Kaulitz



Paris Hilton






Adriana Lima



Sara Sampaio



Alessandra Ambrosio



Elsa Hosk


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad