Κινέζος επιχειρηματίας έδωσε 3 εκατ. για να κάνει έρωτα με τη Μέγκαν Φοξ. - Gr Xpress

Top News

Κινέζος επιχειρηματίας έδωσε 3 εκατ. για να κάνει έρωτα με τη Μέγκαν Φοξ.

Κινέζος επιχειρηματίας έδωσε 3 εκατ. για να κάνει έρωτα με τη Μέγκαν Φοξ, αλλά την... πάτησε! (φωτό)
Θύμα απάτης έπεσε ένας Κινέζος επιχειρηματίας, ο οποίος πλήρωσε σχεδόν τρία εκατομμύρια, για να περάσει μια ερωτική βραδιά με τη Μέγκαν Φοξ, το μοντέλο της Victoria Secret Κάντις Σουάνπολ και τη συμπατριώτισσά του, επίσης μοντέλο, Γιανγκ Γινγκ.
Για να την πατήσεις όμως, όπως ένας Κινέζος εκατομμυριούχος επιχειρηματίας που εδρεύει στην Αυστραλία, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος πίστεψε ότι υπήρχε ένα γραφείο που θα μπορούσε να του εξασφαλίσει την Megan Fox, την Candice Swanepoel και την Yang Ying για μία ερωτική βραδιά, με αποτέλεσμα να πληρώσει σχεδόν 3 εκατομμύρια, προκειμένου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.
Σύμφωνα με την Daily Telegraph της Αυστραλίας, ο πρωταγωνιστής της συγκεκριμένης ιστορίας είχε πληρώσει 24.000 δολάρια για να γίνει μέλος του γραφείου, ενώ το υπόλοιπο ποσό πληρώθηκε ανά διαστήματα, καθώς έπρεπε να εξοφληθεί πριν το ραντεβού, στο οποίο φυσικά και δεν εμφανίστηκε καμία.
Έτσι, τώρα, ο δικηγόρος του Γιου Ξου κατέθεσε αγωγή κατά του γραφείου, ζητώντας πίσω όλο το ποσό. «Είχε συμφωνηθεί πως αν ο κύριος Ξου πλήρωσε τα 3 εκατομμύρια, το γραφείο θα του εξασφάλιζε ότι οι Megan Fox, Candice Swanepoel και “Angelababy” (σ.σ. Yang Ying) θα του προσέφεραν ερωτικές υπηρεσίες. Ο κ. Ξου θέλει να επιστραφούν τα χρήματα και θα μηνύσει την εταιρία για απάτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad