Θέλεις να έχεις την τέλεια σχέση; Βρήκαμε την συνταγή επιτυχίας! - Gr Xpress

Top News

Θέλεις να έχεις την τέλεια σχέση; Βρήκαμε την συνταγή επιτυχίας!

Θέλεις να έχεις την τέλεια σχέση; Βρήκαμε την συνταγή επιτυχίας!
Είναι αλήθεια ότι οι σχέσεις περνούν μεγάλη κρίση. Ο καθένας πια κοιτάει τον εαυτό του και πώς θα αντεπεξέλθει σε μία σκληρή καθημερινότητα. Όσα ζευγάρια κατάφεραν να είναι μαζί εν μέσω κρίσης, είναι τυχερά. Αλήθεια υπάρχει συνταγή επιτυχίας για τέλεια σχέση; Η απάντηση ενδεχομένως να μην μπορεί να δοθεί, γιατί παίζουν ρόλο αρκετοί παράγοντες, ωστόσο υπάρχει ένα μυστικό που κάθε ζευγάρι πρέπει να ξέρει.
 «Το να βλέπεις τον σύντροφό σου και ως φίλο σου είναι το μυστικό επιτυχίας σε μία σχέση», αναφέρει χαρακτηριστικά η βοηθός καθηγητή ψυχολογίας Laura VanderDrift. «Για τους ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν την σχέση τους, θα πρέπει να εστιάσουν στο πώς να γίνουν και φίλοι με τον άλλον και να μην έχουν τα τυπικά στοιχεία μίας σχέσης», είπε η Laura.
Αυτό βέβαια μπορεί να έχει κι αντίθετα αποτελέσματα. Να χαθεί τελείως το ερωτικό σημείο επαφής και  η σχέση να τελειώσει. Γι’ αυτό ο καθένας από μας ξέρει πολύ καλά τον σύντροφό του, τις αντιδράσεις του, και τον τρόπο σκέψης του. Το σίγουρο είναι ότι ένας πραγματικός φίλος πάντα σου στέκεται. Αν αυτά τα στοιχεία τα έχει και ο σύντροφός σου, θα ξέρεις ότι σε νοιάζεται και δεν κάθεται μαζί σου για άλλους λόγους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad