Πώς να βάλεις τέλος σε ένα κακό ραντεβού - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Πώς να βάλεις τέλος σε ένα κακό ραντεβού

Πώς να βάλεις τέλος σε ένα κακό ραντεβού
Σχεδόν σε όλες μας έχει τύχει να βγούμε ένα ραντεβού και να αποβεί από κακό, μέχρι καταστροφικό. Τα κακά ραντεβού διαρκούν περισσότερο απ’όσο θα έπρεπε επειδή τα αφήνουμε να συμβούν επειδή η εναλλακτική λύση μας φαίνεται αγενής ή άβολη. Αυτό που θα έπρεπε να συμβαίνει όμως, είναι να βάζουμε τέλος σε ένα κακό ραντεβού είτε σκεφτόμαστε ότι η ατμόσφαιρα είναι άβολη και περίεργη είτε ότι θα προτιμούσαμε να είμαστε οπουδήποτε αλλού στον κόσμο παρά εκεί.

Πώς μπορείς όμως να βάλεις τέλος σε ένα κακό ραντεβού;

Έχε πάντοτε μαζί σου μετρητά 
Σε περίπτωση ανάγκης, είναι βασικό να μπορείς να αφήσεις χρήματα για αυτά που παρήγγειλες και να μπορείς να φύγεις άμεσα από το μαγαζί.

Φτιάξε ένα πλάνο διαφυγής

Πριν φτάσεις στο ραντεβού σου, σκέψου τα εξής: Υπάρχει πιάτσα με ταξί στην περιοχή που θα βρίσκεστε; Υπάρχει σταθμός μετρό που θα είναι ανοιχτός; Έχεις δικό σου αμάξι με το οποίο μπορείς να πας και να φύγεις από το ραντεβού; Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είσαι σίγουρη ότι δεν θα χρειαστείς να παραμείνεις σε ένα κακό ραντεβού μόνο και μόνο επειδή χρειάζεσαι κάποιον να σε γυρίσει σπίτι.

Έχε μια φίλη σου σε ετοιμότητα

Και πάλι μιλώντας για περίπτωση ανάγκης, θα είναι πραγματικά χρήσιμο να έχεις μια φίλη που θα είναι έτοιμη να σε σώσει. Πριν το ραντεβού, συνεννοήσου μαζί της για κάποια λέξι-κλειδί ή για κάποιο συγκεκριμένο emoji που αν της το στείλεις, θα σημαίνει πως πρέπει να σε βοηθήσει. Φτιάξτε ένα σχέδιο, έτσι ώστε να ξέρει αν θα πρέπει να καλέσει το μαγαζί, την αστυνομία, να εμφανιστεί εκεί που βρίσκεστε ή να σε καλέσει επειδή συνέβη κάτι «έκτακτο».

Σκέψου μια δικαιολογία

Και εδώ είναι το σημείο που βάζεις άμεσο τέλος στο ραντεβού σου. Απομακρύνσου για λίγη ώρα για να δώσεις στον εαυτό σου το χρόνο να σκεφτεί, πηγαίνοντας για παράδειγμα στο μπάνιο. Αν δεν έχεις αμάξι, κάλεσε ένα ταξί, πάρε μια βαθιά ανάσα, πήγαινε πίσω και πες του «Σ’ευχαριστώ πολύ για τη βραδιά, αλλά___*ΤΑΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ*___. Δεν έχει σημασία ποια είναι η δικαιολογία σου. Μπορεί να μην αισθάνεσαι καλά, μπορεί να έλαβες μια έκτακτη ειδοποίηση από τη δουλειά, να συνειδητοποιήσες ότι είσαι αλλεργική σε αυτά που έφαγες. Χρησιμοποιήσε την, ευχαρίστησε τον, πλήρωσε το/τα ποτό/ποτά σου και φύγε. Δεν χρωστάς σε κανέναν καμία δικαιολογία για το ότι φεύγεις από καταστάσεις που σε κάνουν να νιώθεις άβολα. 

Να είσαι ειλικρινής

Αν κατά τα άλλα το κλίμα είναι φιλικό και αισθάνεσαι ασφαλής αλλά θέλεις να φύγεις από το ραντεβού και νιώθεις τολμηρή και αρκετά θαρραλέα, μπορείς να κάνεις σήμα στο σερβιτόρο, και να πεις στο ραντεβού σου, όσο πιο ευγενικά μπορείς, «χάρηκα πολύ που σε γνώρισα, αλλά δε νομίζω ότι θα πάει κάπου όλο αυτό».

Post Top Ad