Γιώργος Αγγελόπουλος: Πώς ήταν η ζωή του πριν από το Survivor; - Gr Xpress

Top News

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πώς ήταν η ζωή του πριν από το Survivor;

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πώς ήταν η ζωή του πριν από το Survivor;


Λιγομίλητος και ευθύς, ενίοτε απότομος, αλλά όχι αδιάφορος για τους δίπλα του. Προστατευτικός γιος. Ακούραστος. Πραγματικός μαχητής στα αθλήματα. Παιδί μιας κλασικής ελληνικής οικογένειας από την περιφέρεια με αρχές το «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια», ο Γιώργος Αγγελόπουλος κατάφερε να γίνει ο «Ντάνος», το παιδί του λαού, που αγάπησαν οι τηλεθεατές και κέρδισε με άνεση το Survivor.

Ποιος όμως είναι ο «Ντάνος» που αγάπησαν οι τηλεθεατές; 
Ο 34χρονος Γιώργος ζει στη Σκιάθο, όπου διατηρεί πρατήριο υγρών καυσίμων μαζί με τον αδελφό του, Χάρη. Παράλληλα, είναι προπονητής θαλάσσιου σκι για να συμπληρώνει το εισόδημά του, καθώς λατρεύει τα θαλάσσια σπορ, ενώ ασχολείται με το τάεκ βον ντο και το kick boxing. Στις πρώτες συνεντεύξεις των παικτών για το Survivor περιέγραφε τον εαυτό του ως δυνατό και αποτελεσματικό, προσθέτοντας ότι η καλή φυσική κατάσταση, η μεθοδικότητα και η προσαρμοστικότητά του είναι σημαντικά για να αντεπεξέλθει στις δοκιμασίες στη Δομινικανή Δημοκρατία.



Σύμφωνα με το περιοδικό «People» ο Γιώργος μέχρι το 2010 ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, στη θέση αμυντικού. Ξεκίνησε στα 22 του στον Ολυμπιακό Βόλου τη σεζόν 2004-05, για να συνεχίσει στη συνέχεια στη Ρόδο και στον Εθνικό Αστέρα, παίζοντας ως αμυντικός στα γήπεδα της Β’ και της Γ’ Εθνικής. Τα τελευταία του επαγγελματικά ποδοσφαιρικά βήματα ήταν τη σεζόν 2009-10, όταν αγωνίστηκε με τη νησιώτικη ομάδα στη Β’ Εθνική. Στις 25/02/2007 έβαλε το μοναδικό του γκολ στην Β’ Εθνική, με κεφαλιά στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Εθνικός Αστέρας 3-1. Τελευταία του επαγγελματική συμμετοχή καταγράφηκε στις 26/05/2010 στον αγώνα Ιωνικός – Ρόδος.



Ορφανός από πατέρα σε σχετικά μικρή ηλικία, είναι πολύ δεμένος με τη μητέρα και τον αδελφό του. Μιλώντας στο «Πρω1νό» στον ΑΝΤ1 η μητέρα του, Ράνια Αγγελοπούλου, είχε δηλώσει: «Έμαθα ότι ο Γιώργος θα πάει στο Survivor τελευταία στιγμή, μου το ανακοίνωσε, του λέω "πλάκα μου κάνεις;". Εγώ αντέδρασα στην αρχή!». Όπως εξήγησε, ανησυχούσε για τον γιο της «Ήμουν πολύ χάλια και στενοχωρημένη όταν είδα ότι το παιδί βίωνε αυτές τις καταστάσεις. Στενοχωριόταν αυτός μία φορά, εγώ δέκα! Είχαν 10-15 μέρες χωρίς φαγητό, μόνο με καρύδες! Δεν έχανε μόνο αυτός κιλά. Έχανα και εγώ. Έχασα 7 κιλά από την ημέρα που μπήκε στο Survivor».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad