Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο μεγάλος νικητής του Survivor! - Gr Xpress

Top News

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο μεγάλος νικητής του Survivor!

Αποτέλεσμα εικόνας για αγγελοπουλος νικητης survivor


O Γιώργος Αγγελόπουλος, ή "Ντάνος" όπως τον γνώρισε η Ελλάδα καλύτερα, ήταν ο νικητής του τηλε-reality, Survivor που επί πέντε μήνες μονοπώλησε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.
Δημοφιλέστερος όλων, σύμφωνα με την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, ο εκπαιδευτής του σκι από την Σκύρο, επικράτησε όλων των υποψηφίων του με τον Κύπριο Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη να παίρνει τον τίτλο του φιναλίστ και να κερδίζει την συμπάθεια όλων (δεν βγήκε ποτέ προτεινόμενος μέχρι το τέλος).
O Ντάνος θα εισπράξει 100.000 ευρώ από την παραγωγή και σίγουρα θα εξαργυρώσει την δημοφιλία του με τον καλύτερο τρόπο.
Hταν από τους καλύτερους παίκτες αγωνιστικά, έδωσε αρκετές νίκες στην ομάδα των "Διασήμων" (τον είχε "εξορίσει" η ομάδα των "Μαχητών" στην οποία ανήκε αρχικά), άντεξε στις δοκιμασίες και έπαιξε ένα έξυπνο επικοινωνιακό παιχνίδι στρατηγικής επί πέντε μήνεςπου τον έκανε συμπαθή στο τηλεοπτικό κοινό
 
Χαρακτηριστικό είναι ότι σήμερα, μόλις μπήκε στην σκηνή, το στάδιο σείστηκε αφού ο Αγγελόπουλος έχει τεράστιο κοινό. Όλοι φώναζαν Ντάνο Ντάνο από την αρχή μέχρι το τέλος της Live εκπομπής, και στο τέλος, όταν ο Σάκης Τανιμανίδης είπε το όνομα του ως νικητή, τότε αποθεώθηκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad