Τα σκαλιά της εκκλησίας σχεδιάζει να ανέβει ο Γ. Σπαλιάρας με την αγαπημένη του Ζωή Τζάνη - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Τα σκαλιά της εκκλησίας σχεδιάζει να ανέβει ο Γ. Σπαλιάρας με την αγαπημένη του Ζωή Τζάνη

Αποτέλεσμα εικόνας για σπαλιαρας

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μπορεί να έμεινε μακριά από την αγαπημένη του, Ζωή Τζάνη για χάρη του Survivor, ωστόσο, η σχέση τους άντεξε και πλέον φαίνεται να βρίσκεται σε άλλο επίπεδο εφόσον σκέφτεται το ενδεχόμενο γάμου.
Πηγή από το φιλικό περιβάλλον του μοντέλου αναφέρει χαρακτηριστικά σε εφημερίδα: «Ο Γιάννης σκέφτεται να κάνει πρόταση γάμου στην Ζωή χαρίζοντας της μονόπετρο, ενώ είναι αλήθεια ότι έχει μοιραστεί μαζί της τη σκέψη να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας το επόμενο καλοκαίρι».
Μετά το τέλος του παιχνιδιού επιβίωσης, το ζευγάρι έκανε και το πρώτο του ταξίδι, πηγαίνοντας στον Βόλο. Η γυμνάστρια μοιράστηκε φωτογραφία τους με τους ακολούθους της στο Instagram, στην οποία δείχνουν ευτυχισμένοι.
Στις αρχές του μήνα, μάλιστα, η Ζωή Τζάνη είχε βρεθεί σε οίκο νυφικών και έκανε fitting. Σε φωτογραφία που πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πόζαρε με νυφικό με πολύ χαρούμενη διάθεση, με τους φίλους της στα σχόλια να της εύχονται να παντρευτεί σύντομα.

Post Top Ad