Στην τηλεόραση η Κάτια Ζυγούλη με δική της εκπομπή! - Gr Xpress

Top News

Στην τηλεόραση η Κάτια Ζυγούλη με δική της εκπομπή!

Στην τηλεόραση η Κάτια Ζυγούλη με δική της εκπομπή!
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Λοιπόν και την εκπομπή La Biri Biri, η Κάτια Ζυγούλη θα αποκτήσει για πρώτη φορά τη δική της εκπομπή στην τηλεόραση, στη συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Η σύζυγος του Σάκη Ρουβά, γοήτευσε τον Τούρκο παραγωγό, Acun Ilicali, στη γνωριμία τους στον Άγιο Δομίνικο, όπου και βρέθηκε για τα γυρίσματα του Survivor, κι έτσι της έγινε η πρόταση όταν επέστρεψε.

«Η Κάτια Ζυγούλη ετοιμάζει τηλεοπτικό comeback στον ΣΚΑΪ. Η πρόταση αφορά το πρόγραμμα My Style Rocks και στην Τουρκία σαρώνει σε τηλεθέαση. Είναι πάλι παραγωγής Acun Media. Ο Acun Ilicali γνώρισε την Κάτια όταν πήγε με τον Σάκη Ρoυβά στον Άγιο Δομίνικο και ενθουσιάστηκε με το παρουσιαστικό της, το πόσο ετοιμόλογη είναι και το χιούμορ της. Εκεί δεν της έγινε πρόταση, τώρα που γύρισαν όμως τα στελέχη του ΣΚΑΪ συναντήθηκαν με την Κάτια Ζυγούλη, της παρουσίασαν το προϊόν και η ίδια δηλώνει ενθουσιασμένη. Είναι ένα προϊόν αντίστοιχο του Shopping Star» είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη επικαλούμενη το περιοδικό Λοιπόν.

«Αν είναι καθημερινό θα είναι ζωντανό. Μπορεί να είναι και "κονσέρβα" δεν το ξέρω. Στην Τουρκία είναι εβδομαδιαίο το πρόγραμμα αυτό» πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Το My Style Rocks είναι ένα reality μόδας στο οποίο καθημερινές γυναίκες καλούνται να πείσουν ότι ξέρουν να ντυθούν. Θα έχει κριτική επιτροπή με ανθρώπους από τον χώρο της μόδας, με υψηλή αισθητική όπου θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Η διάρκεια του θα είναι 13 θεματικές εβδομάδες. Επίσης, θα έχει ασυλία και μια αποχώρηση την εβδόμαδα όπου θα αποκαλείται «η ντροπή της μόδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad