Τα λάθη ομορφιάς που ξενερώνουν τους άνδρες - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Τα λάθη ομορφιάς που ξενερώνουν τους άνδρες

Τα λάθη ομορφιάς που ξενερώνουν τους άνδρες
Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι εμείς οι γυναίκες περιποιούμαστε πολύ τον εαυτό μας τόσο που ακόμη κι αν συζούμε τον σύντροφό μας κουράζεται να μας βλέπει! Μας αρέσει το κάθετί που έχει να κάνει με την εμφάνισή μας. 

Όμως υπάρχουν φορές που πέφτουμε σε λάθη ομορφιάς και ξενερώνουν οι άνδρες! Ποια είναι αυτά;
• Το πολύ έντονο μέικ απ. Τώρα το καλοκαίρι μάλιστα είναι απαγορευτικό. Σκεφτείτε τον σύντροφό σας να έρθει κοντά να σας φιλήσει κι αντί για την επιδερμίδα σας να φιλήσει τους τόνους μέικ απ που έχετε.
• Οι έντονες και μακριές βλεφαρίδες. Δεν παίζετε στο θέατρο ούτε είστε τραγουδίστρια σε πίστα. Ότι είναι μη φυσικό τον ξενερώνει. Εκτός αν πέσατε στην περίπτωση!
• Τα κίτρινα δόντια. Μπορείτε να κάνετε μία λεύκανση και να τα φροντίζετε με συχνούς εξάμηνους καθαρισμούς. Το ωραίο χαμόγελο είναι ο καθρέφτης του προσώπου μας.
• Το πολύ και έντονο άρωμα. Αυτήν την εποχή μάλιστα που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές επιλέξτε κάτι ελαφρύ.
• Το λάθος ξύρισμα. Δεν μπορεί για παράδειγμα να χαϊδεύει τη γάμπα σας και να του θυμίζει τα γένια του! Προσοχή στη μέθοδο αποτρίχωσης.

Post Top Ad