Ρουβάς -Ζυγούλη: Η παράκληση στους καλεσμένους να μην ανεβάζουν φωτογραφίες - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Ρουβάς -Ζυγούλη: Η παράκληση στους καλεσμένους να μην ανεβάζουν φωτογραφίες

Ρουβάς -Ζυγούλη: Η παράκληση στους καλεσμένους να μην ανεβάζουν φωτογραφίες
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν χθες, Δευτέρα 3 Ιουλίου και ανήμερα των γενεθλίων της Κάτιας Ζυγούλη, ο Σάκης Ρουβάς και η μητέρα τους τεσσάρων παιδιών τους. 

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στην έπαυλη του ζεύγους Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, που ήταν και οι κουμπάροι του ζευγαριού. Πασίγνωστες προσωπικότητες από τον χώρο του τραγουδιού, της τηλεόρασης, του δημοσιογραφικού, πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου έδωσαν το παρών στον λαμπερό γάμο του Σάκη και της Κάτιας

Γιατί όμως δεν δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες από την τελετή; Η αλήθεια είναι ότι ο Σάκης και η Κάτια ήταν πολύ ευγενείς με τους δημοσιογράφους που συγκεντρώθηκαν από νωρίς έξω από την έπαυλη, ωστόσο θέλησαν να ζήσουν τις στιγμές της τελετής με τους καλεσμένους τους και μόνο. 

Γι' αυτό τον λόγο μία ανακοίνωση στο εσωτερικό της έπαυλης, τους ευχαριστούσε – και συγχρόνως τους ζητούσε ευγενικά – να μην «ανεβάσουν» φωτογραφίες στα social media, όπως μπορείτε να δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.

Post Top Ad