Γιώργος Χρανιώτης Αυτή είναι η σύντροφος του! Η γλυκιά ανάρτηση της στα social media για την επιστροφή του - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Γιώργος Χρανιώτης Αυτή είναι η σύντροφος του! Η γλυκιά ανάρτηση της στα social media για την επιστροφή του

Γιώργος Χρανιώτης-Γεωργία Αβασκαντήρα
Με μια τρυφερή φωτογραφία έδειξε την προσμονή της για την άφιξη του Γιώργου Χρανιώτη η Γεωργία Αβασκαντήρα.

Η 22χρονη χορεύτρια σύντροφός του κοινοποίησε μέσω instagram την Κυριακή ένα στιγμιότυπο του ηθοποιού να κρατά μια polaroid φωτογραφία της, γράφοντας στο συνοδευτικό κείμενο: «Περιμένοντας μια ηλιόλουστη ημέρα».

Ο Γιώργος Χρανιώτης παρέμεινε στον Άγιο Δομίνικο για λίγα 24ωρα μετά την αποχώρηση του από το Survivor προτού πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής προς την Ελλάδα.Το ζευγάρι είναι μαζί ένα χρόνο και σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα της Espresso γνωρίστηκε μέσω κοινών φίλων στην Τήνο. 

Η ίδια, μάλιστα, είναι εκείνη που σε έπαθλο επικοινωνίας κατά την παραμονή του στο Survivor είχε γράψει: «Γιώργο, η επίδοσή σου στα αθλήματα πιστεύω ότι οφείλεται στα πολλά γλυκά που έχουμε φάει πριν πας στο παιχνίδι.Η ζάχαρη σε κρατάει δυνατό σωματικά και ψυχολογικά. Και χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Είμαι περήφανη για σένα και δεν χάνω επεισόδιο. Σε περιμένω να πάρουμε κύματα και να χορέψουμε όταν επιστρέψεις».

Post Top Ad