Sienna Miller - Elle Macpherson: Ποια από τις δύο έχει κλέψει την καρδιά του Brad Pitt; - Gr Xpress

Top News

Sienna Miller - Elle Macpherson: Ποια από τις δύο έχει κλέψει την καρδιά του Brad Pitt;

Sienna Miller - Elle Macpherson: Ποια από τις δύο έχει κλέψει την καρδιά του Brad Pitt;
Μετά το πολυσυζητημένο του χωρισμό από την Angelina Jolie και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία τον οδήγησε αυτή η εξέλιξη στη ζωή του, ο Brad Pitt φαίνεται να κάνει πια ένα νέο βήμα στα προσωπικά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα σε τρυφερό ραντεβού με πασίγνωστο supermodel.
Ο λόγος για την εκρηκτική Elle Macpherson, που πριν από μερικές εβδομάδες έδωσε οριστικό τέλος στο γάμο της με τον δισεκατομμυριούχο Jeffrey Soffer, με τον οποίο μάλιστα ήταν γνωστό, ότι όλα είχαν τελειώσει προ πολλού, αφού διατηρούσαν ξεχωριστές ζωές, παρά το γεγονός ότι δεν είχαν αφήσει την οικογενειακή τους εστία.

Η 53χρονη καλλονή, που μέχρι σήμερα κόβει την ανάσα με τις αναλογίες της, λέγεται πως εθεάθη με τον χωρισμένο επίσης Brad Pitt σε τρυφερό ραντεβού στο Χόλιγουντ, με την πηγή του συγκεκριμένου μέσου να αναφέρει ότι, οι δυο τους έμοιαζαν πολύ χαλαροί, σαν να είναι ζευγάρι.
«Ακουμπούσε το χέρι του και έριχνε τα μαλλιά της πίσω από τον ώμο της. Υπήρχε έντονο φλερτ. Ο Brad γελούσε με όσα εκείνη έλεγε κι την πλησίαζε αρκετά», προσέθεσε η πηγή.
Από την άλλη η εφημερίδα «The Sun» αναφέρει ότι ο ηθοποιός βρέθηκε με τη Sienna Miller στο VIP party που έγινε για τo μουσικό φεστιβάλ Glastonbury. Φωτογραφίες μέχρι στιγμής δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο όσοι βρέθηκαν στο πάρτι, λέγεται πως είδαν τους δυο ηθοποιούς να είναι πολύ διαχυτικοί μεταξύ τους και να απολαμβάνουν ο ένας τη συντροφιά του άλλου.


Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, η Sienna Miller και o Brad Pitt δεν είχαν παρά μόνο μάτια ο ένας για τον άλλο όλη τη βραδιά, περπατούσαν χέρι χέρι ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά χάδια μεταξύ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad