Το αστρονομικό ποσό που θα δώσει η Kardashian στη γυναίκα που θα κυοφορήσει το τρίτο της παιδί! - Gr Xpress

Top News

Το αστρονομικό ποσό που θα δώσει η Kardashian στη γυναίκα που θα κυοφορήσει το τρίτο της παιδί!

Το αστρονομικό ποσό που θα δώσει η Kardashian στη γυναίκα που θα κυοφορήσει το τρίτο της παιδί!
Η οικογένεια της Kim Kardashian και του Kanye West θα μεγαλώσει, σύμφωνα με δημοσιεύματα που θέλουν το διάσημο ζευγάρι να έχει προσλάβει παρένθετη μητέρα για το τρίτο παιδί του, μετά τη σύσταση γιατρού στην 36χρονη σταρ του τηλεριάλιτι να μην επιχειρήσει άλλη μια υψηλού κινδύνου εγκυμοσύνη.

Το περιοδικό People και το E! News, που επικαλούνται πηγές που δεν κατονομάζουν, γράφουν ότι το ζευγάρι έχει προσλάβει παρένθετη μητέρα και σύμφωνα με το TMZ.com, η γυναίκα αυτή θα πληρωθεί περισσότερα από 113.000 δολάρια για ένα παιδί.
Δεν είναι σαφές αν η γυναίκα αυτή είναι ήδη έγκυος. Εκπρόσωπος της Kardashian που κλήθηκε να σχολιάσει την πληροφορία, δεν απάντησε.


Η αμερικανίδα σταρ έχει δύο παιδιά με τον διάσημο ράπερ και έχει μιλήσει ανοικτά στο ριάλιτι σόου «Keeping up With Τhe Kardasians» για τα προβλήματα υγείας που είχε και στις δύο εγκυμοσύνες της, στην κόρη της North, που γεννήθηκε το 2013, και στον γιο της Saint, που γεννήθηκε το 2015.


Σε πρόσφατο επεισόδιο, η τηλεπερσόνα είπε ότι εξετάζει τη δυνατότητα της παρένθετης μητρότητας για την απόκτηση παιδιών μελλοντικά με τον Kanye West. Στο ιστολόγιό της, η Kardashian έχει γράψει λεπτομερώς τις δυσκολίες που πέρασε στις δύο εγκυμοσύνες της, και το τηλεριάλιτι την ακολούθησε σε διάφορες επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε και στις συστάσεις των γιατρών.
«Πάντα πίστευα ότι η παρένθετη μητρότητα ήταν μια επιλογή, αλλά δεν πίστευα ότι ήταν ρεαλιστική και τώρα αισθάνομαι ότι είναι η δική μου πραγματικότητα», δήλωσε η Kardashian σε ένα επεισόδιο τον Απρίλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad