Την πάτησε σαν τον Johnny Depp η Alyssa Milano -Την κατέστρεψε ο οικονομικός της διευθυντής - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Την πάτησε σαν τον Johnny Depp η Alyssa Milano -Την κατέστρεψε ο οικονομικός της διευθυντής

Την πάτησε σαν τον Johnny Depp η Alyssa Milano -Την κατέστρεψε ο οικονομικός της διευθυντής

Αγωγή για κακοδιαχείριση στον πρώην οικονομικό διευθυντή της κατέθεσε η Alyssa Milano, κατηγορώντας τον ότι την οδήγησε στην οικονομική καταστροφή.

Ο λογιστής Κένεθ Χέλι κατηγορείται ότι πλαστογραφούσε την υπογραφή της, πώς καθυστερούσε να πληρώσει λογαριασμούς και φόρους και ότι επένδυε σε επιχειρήσεις στις οποίες ήταν επίσης επενδυτής, χωρίς να έχει αποκαλύψει ποτέ ότι υφίστατο αυτή η σύγκρουση συμφερόντων.

Οι πράξεις του σύμφωνα με την αγωγή οδήγησαν την Αλίσα Μιλάνο και τον σύζυγό της Ντέιβιντ Μπουγκλιάρι με χρέη εκατομμυρίων και κατεστραμμένη πιστοληπτική ικανότητα. Για αυτό το λόγο ζητούν ως αποζημίωση από τον Χέλι 10 εκατ. δολάρια.

Ερωτηθείς από αμερικανικά μέσα ο Χέλι αρνήθηκε να συζητήσει τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, αλλά δήλωσε: «Η περίπτωση μοιάζει με την υπόθεση Johnny Depp. Δεν μπορώ να πω τίποτα ακόμα».

Ο Johnny Depp κατηγορεί επίσης τον πρώην οικονομικό του διευθυντή για καταστροφή των οικονομικών του μέσα από αλόγιστα έξοδα και μέσω αγωγής απαιτεί 25 εκατομμύρια δολάρια.

«Αναμενόμενη η υπερασπιστική του γραμμή» ανταπάντησαν οι δικηγόροι της Μιλάνο.

Post Top Ad