Η Ελληνοαμερικανίδα Corin είναι ασυγκράτητη - Δεν έχει «αφήσει» άνδρα μέσα στο reality που συμμετείχε - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Η Ελληνοαμερικανίδα Corin είναι ασυγκράτητη - Δεν έχει «αφήσει» άνδρα μέσα στο reality που συμμετείχε

            Αποτέλεσμα εικόνας για , Κορίν Ολύμπιος,Ακόμη και αχόρταγη θα μπορούσε να τη χαρακτηρίσει κάποιος και σίγουρα όλοι οι συμπαίκτες της θα έχουν πολλά άσχημα να πουν αφού ήταν η αιτία να σταματήσει το reality «Bachelor in Paradise».
 Η 25χρονη, Ελληνοαμερικανίδα, Κορίν Ολύμπιος,  εκτός από από τον Ντε Μάριο Τζάκσον, με τον οποίο έκανε στοματικό σεξ στην πισίνα, φέρεται ότι ρίχτηκε και σε άλλους τρεις συμπαίκτες της. Αρχικά ρίχτηκε στην αγκαλιά του Νικ Μπενβενούτι και άρχισε να τον φιλάει. Αμέσως μετά τον Τζάκσον, φέρεται ότι προσέγγισε τον Αλεξ Γουίτκιφ, με τον οποίον αντάλλαξαν καυτά φιλιά.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είχε βάλει σκοπό να αποπλανήσει όσο το δυνατόν περισσότερους άντρες.
Το βράδυ, όταν οι παίκτες και οι συντελεστές του reality συγκεντρώθηκαν για την ανασκόπηση της ημέρας, η 25χρονη κάθισε στα πόδια του Ντέρεκ Πεθ αρχίζοντας να τον φιλάει παθιασμένα. Οι παραγωγοί της απαγόρευσαν να πιει ξανά αλκοόλ. Όταν έγινε γνωστό το περιστατικό με τον Τζάκσον, η Warner Bros αποφάσισε να σταματήσει τα γυρίσματα για να ξεκινήσει έρευνα. Τελικά απεφάνθη ότι δεν υπήρξε σεξουαλική επίθεση σε βάρος της Ολύμπιος και τα γυρίσματα του ριάλιτι θα συνεχιστούν.
Πηγή:espresso

Post Top Ad