Ποια ημέρα του μήνα είναι εγγυημένος ο γυναικείος οργασμός - Gr Xpress

Top News

Ποια ημέρα του μήνα είναι εγγυημένος ο γυναικείος οργασμός

Ποια ημέρα του μήνα είναι εγγυημένος ο γυναικείος οργασμός
Φαίνεται πως ο σωστός προγραμματισμός είναι χρήσιμος και στο σεξ, αφού οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι μία συγκεκριμένη ημέρα του μήνα είναι πολύ πιο εύκολο για τις γυναίκες να φτάσουν σε οργασμό.
Σύμφωνα με μελέτη που εκπονήθηκε από Ιταλούς ερευνητές και δημοσιεύθηκε στην επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine, μία συγκεκριμένη ημέρα του κύκλου η γυναικεία κλειτορίδα αυξάνεται κατά 20% σε μέγεθος και ερεθίζεται πιο εύκολα, αυξάνοντας εκθετικά τις πιθανότητες να φτάσει η γυναίκα στην κορύφωση.
Οι ερευνητές εξέτασαν 24 γυναίκες ηλικίας 18 έως 35 ετών με τη βοήθεια υπερήχου. Μελέτησαν συγκεκριμένα το μέγεθος της κλειτορίδας και τη λειτουργία της βασικής αρτηρίας που διοχετεύει αίμα στην κλειτορίδα, διευκολύνοντας έτσι την ερωτική διέγερση.

Οι μετρήσεις καταγράφηκαν σε διάφορα στάδια του κύκλου των γυναικών και διαπιστώθηκε ότι κατά τη 14 ημέρα του κύκλου η κλειτορίδα αυξάνεται σημαντικά σε μέγεθος.Παράλληλα, την ημέρα αυτή παρατηρήθηκε και αυξημένη ροή αίματος προς την κλειτορίδα.
Γύρω στη 14 ημέρα του κύκλου η γυναίκα έχει ωορρηξία, γι' αυτό και το σώμα της προετοιμάζεται για τη σεξουαλική επαφή άρα και την πιθανή γονιμοποίηση του ωαρίου.
Τα επίπεδα των φυσικών οιστρογόνων της γυναίκας αυξάνονται σημαντικά τις γόνιμες ημέρες του κύκλου, γι' αυτό και παρατηρούνται οι εν λόγω μεταβολές.

Πηγή: onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad