Ο Ντάνος χάρισε τα παπούτσια του στον φτωχό βαρκάρη που τους μεταφέρει στα αγωνίσματα - Gr Xpress

Top News

Ο Ντάνος χάρισε τα παπούτσια του στον φτωχό βαρκάρη που τους μεταφέρει στα αγωνίσματα

Ο Ντάνος χάρισε τα παπούτσια του στον φτωχό βαρκάρη που τους μεταφέρει στα αγωνίσματα
Καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ήταν το πρωί της Παρασκευής ο Μπο που παραδέχτηκε για ακόμη μία φορά, ότι πράγματι έγιναν κάποιες ανταλλαγές με τους ντόπιους της περιοχής.
«Μπορεί να βάλεις στο μυαλό σου ότι θα βγω έξω να βρω κάτι να φάω. Εσύ μου δίνεις λίγο ρύζι και πέντε καρύδες, αλλά ''Survivor'' δεν σημαίνει κάνω τα αγωνίσματα και δεν τρώω. Κάποιες φορές είχαμε στο μυαλό μας: ''Μήπως να βγούμε έξω να βρούμε κάτι να φάμε, να επιβιώσουμε πραγματικά''; Αυτό έγινε κάποιες φορές, το οποίο καταδικάστηκε από την παραγωγή και σταμάτησε», είπε χαρακτηριστικά ο Μπο.

Στη συνέχεια,  αναφέρθηκε στον βαρκάρη που τους μετέφερε στα αγωνίσματα, ο οποίος αντιμετώπιζε θέμα επιβίωσης λέγοντας: «Ισχύει ότι ο βαρκάρης είχε οικονομικό πρόβλημα. Όλοι οι άνθρωποι οι ντόπιοι, είναι πολύ φτωχοί. Ο βαρκάρης και η οικογένειά του, μας έδιναν τόση δύναμη κάθε φορά που πηγαίναμε στο αγώνισμα και σκεφτόμασταν τι μπορούμε να κάνουμε να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που δεν έχουν στην κυριολεξία ρεύμα, νερό»,. 

Δεν δίστασε να αποκαλύψει δε, ότι ο Ντάνος έδωσε στον βαρκάρη τα παπούτσια του, τα οποία στην παραγωγή ισχυρίστηκε ότι έχασε. Όπως τόνισε, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν έδωσε τα παπούτσια του για να τα ανταλλάξει με φαγητό, αλλά για να βοηθήσει τον φτωχό βαρκάρη με την πολυμελή οικογένεια.
Εκείνος, για να του ανταποδώσει μπορεί του έδωσε στη συνέχεια φαγητό, αλλά η κίνηση του Ντάνου, δεν έγινε στο πλαίσιο μίας «εμπορικής συναλλαγής».

«Σε κάθε σενάριο υπάρχουν διάφορες οπτικές. Δηλαδή μπορεί να σου αρέσει το ρολόι μου και να σου τω δώσω. Να σου πω: ''Πάρ'το ρε φίλε. Χαλάλι σου. Εσύ δεν έχεις!'' Και μετά να μου δώσεις ένα μπουκάλι νερό. Δεν έγινε επί τούτου: ''θα σου δώσω αυτό, δώσε μου εκείνο''.
Οι ανταλλαγές έγιναν με άλλο κίνητρο...», είπε ο ράπερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad