Βασίλειος Κωστέτσος: Μας δείχνει για πρώτη φορά την ουλή από την επέμβαση καρδιάς - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Βασίλειος Κωστέτσος: Μας δείχνει για πρώτη φορά την ουλή από την επέμβαση καρδιάς

Βασίλειος Κωστέτσος: Μας δείχνει για πρώτη φορά την ουλή από την επέμβαση καρδιάς

Τους τελευταίους μήνες ο Βασίλειος Κωστέτσος περνούσε έναν γολγοθά. Λίγοι ήξεραν για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και ακόμη πιο λίγοι πίστευαν ότι λέει την αλήθεια. Η βαλβίδα της καρδιάς του είχε στενέψει τόσο πολύ ώστε κινδύνευε η ζωή του. Σύμφωνα με τους γιατρούς, έπρεπε να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, όπως και έγινε έπειτα από δύο συνολικά αναβολές. Όλα πήγαν καλά και ο γνωστός σχεδιαστής μόδας χαίρει άκρας υγείας. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του «Down Town», δηλώνοντας «Έχω μια νέα καρδιά». Ο Βασίλειος Κωστέτσος στη συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε μεταξύ άλλων, για τους φίλους που εξαφανίστηκαν, το bullying αλλά και τη ζωή του από εδώ και πέρα, μετά την σοβαρή εγχείρηση.

«Μια στιγμή για να παραδοθείς στον θάνατο και μία για να κερδίσεις τη ζωή σου. Εκείνα τα κρίσιμα λεπτά που όλα σταματούν σε ένα κρεβάτι χειρουργείου, για να αρχίσουν ξανά αλλιώς» ξεκινάει η συνέντευξη του γνωστού σχεδιαστή.

Αξίζει να αναφερθεί πως μόλις ο Βασίλειος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, αποκάλυψε ότι κάποιοι φίλοι του δεν τον βοήθησαν σε αυτή την δύσκολη περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, δηλώνοντας: «Κάνω restart στη ζωή μου, αλλά θα γίνει ξεσκαρτάρισμα... Ζήτησα απο τους φίλους μου αίμα και δεν έτρεξαν να μου δώσουν... και μου έδωσε ένας ταξιτζής.. που με πήγε κάπου μια μέρα»

Post Top Ad