Survivor: Αυτές είναι οι ημερομηνίες του ημιτελικού και του τελικού! - Gr Xpress

Top News

Survivor: Αυτές είναι οι ημερομηνίες του ημιτελικού και του τελικού!

Survivor: Αυτές είναι οι ημερομηνίες του ημιτελικού και του τελικού!

Ο ΣΚΑΪ σε συνεργασία με τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι ανακαλύπτουν νέους τρόπους να μεταθέτουν όλο και αργότερα την αυλαία του Survivor.

Εκτός από τον τελικό, θα υπάρχει ένα ακόμα μεγάλης διάρκειας live επεισόδιο το οποίο θα γυριστεί επίσης επί ελληνικού εδάφους, και θα αποτελέσει τον ημιτελικό του Survivor, παρατείνοντας για λίγες ημέρες ακόμα το οριστικό τέλος του παιχνιδιού που σαρώνει σε τηλεθέαση. 

Σύμφωνα με δημόσιευμα της «Real News», στις 28 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του ριάλιτι επιβίωσης ενώ ο μεγάλος τελικός που θα αναδείξει το νικητή του Survivor και του επάθλου των 100.000 ευρώ θα μεταδοθεί ζωντανά την Κυριακή 2 Ιουλίου. Τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο θα τελειώσουν υποχρεωτικά στις 25 Ιουνίου, όπου οι παίκτες που θα μείνουν και η παραγωγή θα αποχωρήσουν από το νησί της Καραϊβικής.

Η παραγωγή αποφάσισε να γυρίσει τα δύο τελευταία επεισόδια σε διαφορετικά σημεία. Έτσι, ο ημιτελικός θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου, ενώ ο πολυαναμενόμενος τελικός οριστικοποιείται ότι θα λάβει χώρα σε μεγάλο ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Ρόδο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad