Άγριος τσακωμός στο ACADEMY- Μένιος σε Καρβέλα:'Αν δεν σου αρέσει,μπορείς να αποχωρήσεις,κλείστε του το μικρόφωνο' - Gr Xpress

Top News

Άγριος τσακωμός στο ACADEMY- Μένιος σε Καρβέλα:'Αν δεν σου αρέσει,μπορείς να αποχωρήσεις,κλείστε του το μικρόφωνο'

Άγριος καβγάς αυτή τη στιγμή στο SUPER STAR ACADEMY του Ε...

Ο Νίκος Καρβέλας ήρθε σε πλήρη ρήξη με τον παρουσιαστή ,Μένιο Φουρθιώτη, κι ο λόγος είναι η απαίτηση του συνθέτη να πάριε τον λόγο. Ωστόσο, ήταν η σειρά του Κωστόπουλου. Έτσι, ο συνθέτης μίλησε με ύφος στον Μένιο Φουρθιώτη και τα αίματα άναψαν, με τον παρουσιαστή να ζητά από τον σκηνοθέτη να κλείσει το μικρόφωνο του Νίκου Καρβέλα. 

Όμως, μόλις ολοκλήρωσε την ερμηνεία της και η επόμενη παίκτρια, ο παρουσιαστής ζήτησε από τον Καρβέλα, με ήρεμο ύφος, να δώσει την κριτική του. Δυστυχώς, ο Νίκος Καρβέλας συνέχισε την επίθεση στον παρουσιαστή, κι έτσι ,τα πράγματα ήρθαν στα άκρα. Ο Μένιος Φουρθιώτης ζήτησε ξεκάθαρα από τον Νίκο Καρβέλα να σηκωθεί και να αποχωρήσει αφού δεν του αρέσει, με τον Καρβέλα να απαντά πως ,δεν είναι εκεί για να του πει να αποχωρήσει αλλά για να παρουσιάσει.Ακόμη, ο Καρβέλας είπε ευθέως στον παρουσιαστή πως δεν μπορεί να μιλήσει ελληνικά, με τον Μένιο να απαντά πως αυτό θα το κρίνουν οι εκατομμύρια τηλεθεατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad