Τips για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σας - Gr Xpress

Top News

Gr X Radio Live

Όσα θέλετε να μάθετε για την Ελληνική και ξένη showbiz είναι εδώ.ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ τώρα στο Gr Xpress Radio

Τips για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σας Τips για να μακρύνουν πιο γρήγορα τα μαλλιά σας
Τα μακριά και πλούσια μαλλιά είναι κάτι που θέλουν πολλές γυναίκες. Αυτό που είναι όμως σημαντικό, μεταξύ άλλων, είναι αυτά να διατηρηθούν υγιή και λαμπερά.
Υπάρχουν μερικά tips που θα σας βοηθήσουν να μακρύνετε τα μαλλιά σας πιο γρήγορα και αυτά να διατηρούνται υγιή.
Δείτε τέσσερα από αυτά...
1. Αποφύγετε το σεσουάρ, τις πρέσες και το σίδερο για μαλλιά
Μην χρησιμοποιείτε την υψηλή σκάλα στο πιστολάκι όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας και αποφύγετε τα εργαλεία με υψηλή θερμότητα, όπως το σίδερο για να τα ισιώσετε και να κάνετε μπούκλες. Οι υψηλές θερμοκρασίες αφυδατώνουν και καίνε τα μαλλιά, εμποδίζοντάς τα να μακρύνουν.

2. Τακτικό κούρεμα
Το ιδανικό είναι να κόβετε τις άκρες των μαλλιών κάθε 8-10 εβδομάδες. Έτσι θα τα απαλλάξετε από τις κατεστραμμένες άκρες, θα είναι πιο υγιή και θα αναπτύσσονται πιο γρήγορα.

3. Μασάζ στο κεφάλι
Φροντίστε να κάνετε μασάζ στο κεφάλι σας για να βελτιώσετε την κυκλοφορία του αίματος στους θύλακες των τριχών και να διευκολύνετε την ανάπτυξή τους.

4. Μάσκες μαλλιών
Η υγρασία είναι πολύ σημαντική για να μακρύνετε τα μαλλιά σας. Επιπλέον, η χρήση μάσκας μια φορά την εβδομάδα ή άλλων προϊόντων μπορούν να βοηθήσουν.

Post Top Ad