Nikos Oikonomopoulos People55 (3)
Ο Νίκος Οικονομόπουλος σε ένα διάλειμμα από τις εμφανίσεις του στο «Θέα» με τη Λένα Παπαδοπούλουεντοπίστηκε σε μαρίνα κοντά στο σπίτι του στη Βούλα, αμέσως μετά τη μίνι απόδρασή του στην κοντινή νησίδα Υδρούσα.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής έχει στην κατοχή του το σκάφος «Angel Star» και συχνά πραγματοποιεί μικρά ταξίδια στο Σαρωνικό. Έτσι έγινε και την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου, όταν ο φακός του ΟΚ! τον εντόπισε μαζί με την παρέα του κατά την επιστροφή τους. «Αναχώρησαν λίγο μετά τις 13.00 και επέστρεψαν γύρω στις 17.00», περιγράφει κάτοικος των νοτίων προαστίων στο περιοδικό, σημειώνοντας τη μελαχρινή αιθέρια ύπαρξη στο πλευρό του ως συνοδό του τραγουδιστή.
Δείτε τα στιγμιότυπα:
oikonomopoulos ok (5)
oikonomopoulos ok (4)
oikonomopoulos ok (3)
oikonomopoulos ok (2)
oikonomopoulos ok (1)
Και μπορεί το ρεπορτάζ του περιοδικού να αναφέρει την μελαχρινή κυρία ως «συνοδό», ωστόσο -προς αποφυγήν παρεξηγήσεων- και σύμφωνα με πληροφορίες κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς εκείνη είναι στην πραγματικότητα η σύντροφος ενός πολύ καλού του φίλου, ο οποίος επίσης επέβαινε στο σκάφος. Εξάλλου, υπάρχουν και φωτογραφίες, που απεικονίζουν όλη την παρέα μαζί.
«Για να ξέρεις αν είσαι έτοιμος να αποκτήσεις παιδιά, θα πρέπει να βρεις τον έτερόν σου ήμισυ. Εγώ αυτή τη στιγμή είμαι μόνος», είπε χαρακτηριστικά στην Ελένη Τσολάκη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Happy Day»ο Νίκος Οικονομόπουλος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει κάποια σύντροφο αυτήν την περίοδο.