Αποκλειστικό: Σαν θέλει η νύφη και γαμπρός…. - Gr Xpress

Top News

Αποκλειστικό: Σαν θέλει η νύφη και γαμπρός….



Ο Γιάννης Κότσιρας   κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όσο μπορεί…. Έχει έναν γάμο στο ενεργητικό του, που κράτησε 15 χρόνια. Η σύζυγός του Μαριλένα εκτελούσε επί χρόνια και χρέη μάνατζέρ του, ενώ όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του, η πιο δύσκολη περίοδος της ζωή ς του ήταν όταν έβγαινε το διαζύγιο.
Πλέον όμως   είναι ευτυχισμένος και  δεν το κρύβει! Πρόσφατα  επισημοποίησε την σχέση του  με την  33 χρονη Κατερίνα Πέρρου.   Η αγαπημένη του κατάγεται από τα Καταλώνια Πιερίας ενώ  τον τελευταίο καιρό ζει στην Κατερίνη.   Οι κοινές εμφανίσεις, του ζευγαριού είχαν  γίνει talk of the  town και πυροδοτούσαν τις φήμες για εγκυμοσύνη και γάμο εδώ και αρκετό καιρό.   Ο Γιάννης Κότσιρας  όμως  τις είχε διαψεύσει.
Η   Κατερίνα Πέρρου  είναι αισθητικός στο επάγγελμα  και  εδώ και μερικά χρόνια η σύντροφος του Γιάννη Κότσιρα.  Αντιδράσεις  υπήρχαν εξ αρχής από την μητέρα της νύφης για την σχέση αυτή και την διαφορά ηλικίας και γι αυτό χώριζαν αρκετές φορές. Ωστόσο πήραν  την απόφαση να επισημοποιήσουν την σχέση τους κατί που δεν χαροποίησε ιδιαίτερα την οικογένεια της νύφης. Κατά το ρητό όμως …σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad