Φαίη Σκορδά: Γιατι λερωθηκε με χρωματα; - Gr Xpress

Top News

Style Gr Radio

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here
ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ τώρα Style Gr Web Radio Μια απόλυτα επιτυχημένη συνταγή

Φαίη Σκορδά: Γιατι λερωθηκε με χρωματα;

Φαίη Σκορδά: Βρέθηκε στη γιορτή των χρωμάτων στη Ρόδο με τα παιδιά της!

Στη Ρόδο μαζί με τα παιδιά της βρέθηκε η Φαίη Σκορδά με αφορμή το 1ο «Let's paint Rhodes» που στήθηκε την Κυριακή στο νησί των Ιπποτών από το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ιαλυσού Ρόδου. Πρόκειται για ένα φεστιβάλ το οποίο κρατά τις ρίζες του από την Ινδία με αφορμή την γιορτή των χρωμάτων.

Το Let's paint Rhodes είναι μια ψυχαγωγική εκδήλωση στην οποία ο καθένας μπορεί να χορέψει, να τραγουδήσει και να διασκεδάσει πετώντας χρώματα.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να ενισχυθούν οι σκοποί του Make a Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) που κάνει πραγματικότητα τις επιθυμίες παιδιών (3-18 ετών) με σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

Στο έργο αυτό συνέβαλαν ενεργά τόσο τοπικοί φορείς όσο και η κοινότητα Ιαλυσού που παραχώρησε το «Οικονομίδειο» γήπεδό της, όπου πραγματοποιήθηκε το Let's paint Rhodes. Από τη μέρα αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει και η πρέσβειρα του Make A Wish Φαίη Σκορδά η οποία διασκέδασε με την ψυχή της. «Επιστρέφουμε πιο χρωματιστοί και πολύ γεμάτοι» έγραψε η Φαίη, ανεβάζοντας μία φωτογραφία που κρατάει το χέρι του γιου της.Post Top Ad

Responsive Ads Here