Η κούκλα κόρη της Βάνας Μπάρμπα ποζάρει στον φακό και κλέβει τις εντυπώσεις! - Gr Xpress

Top News

Η κούκλα κόρη της Βάνας Μπάρμπα ποζάρει στον φακό και κλέβει τις εντυπώσεις!

Η κούκλα κόρη της Βάνας Μπάρμπα ποζάρει στον φακό και κλέβει τις εντυπώσεις!

Η 16χρονη κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα όσο  μεγαλώνει τόσο ομορφαίνει! Παράλληλα με το σχολείο, τον τελευταίο καιρό ανήκει και στο δυναμικό του πρακτορείου Cristi Models της Κρίστι Κρανά – έχει ήδη περπατήσει στην πασαρέλα fashion shows στα πλαίσια της Ελληνικής εβδομάδας μόδας, μαγνητίζοντας τα βλέμματα.

Σύμφωνα, όμως, με τη μαμά της, η Φαίδρα Θεοδώρα είναι αρκετά πιο συντηρητική από ότι υπήρξε η ίδια η Βάνα την επαναστατική και άκρως απελευθερωμένη δεκαετία του ’90, καθώς όπως δήλωσε πρόσφατα ερωτώμενη για το πώς αντιμετωπίζει η κόρη της τις αισθησιακές φωτογραφίες που είχε κάνει στο παρελθόν, αποκάλυψε πως η Φαίδρα «της τη λέει». «Δεν αισθανόταν καλά στο σχολείο. Της έλεγα: "Φαίδρα μου, πολλές διάσημες μητέρες έχουν κάνει τολμηρές φωτογραφίσεις" και εκείνη μου απαντούσε: "Δεν με ενδιαφέρει τι έκαναν οι άλλες. Δεν μπορώ να βλέπω εσένα έτσι". Στα γεράματα πρώτη φορά ένιωσα ντροπή για τη σέξι εικόνα που είχα στα νιάτα μου και έτσι με έκανε να αισθανθώ η κόρη μου».

Η Φαίδρα είναι κόρη της Βάνας Μπάρμπα από τη σχέση της με τον επιχειρηματία ναυτιλιακών και ασφαλιστικών υπηρεσιών και συγγραφέα Αναστάση Μαρασλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad