Χαλαρώστε! Ο γάμος είναι διασκέδαση! - Gr Xpress

Top News

Χαλαρώστε! Ο γάμος είναι διασκέδαση!

Χαλαρώστε! Ο γάμος είναι διασκέδαση!

Ξημέρωσε η μεγάλη μέρα! Όλα είναι έτοιμα και προγραμματισμένα εδώ και καιρό, αλλά αυτό δεν σας κάνει να νιώθετε ψύχραιμη. Δεν υπάρχει όμως λόγος να υποβάλλετε τον εαυτό σας σ’ αυτή την κατάσταση. Ηρεμήστε και απολαύστε το γάμο σας ακολουθώντας τις συμβουλές μας.

Το άγχος, η αγωνία, οι ανησυχίες για το αν θα πάνε όλα όπως τα έχετε σχεδιάσει, αν οι καλεσμένοι σας θα μείνουν ευχαριστημένοι και πολλά άλλα, δεν σας αφήνουν να απολαύσετε την κάθε στιγμή αυτής της τόσο σημαντικής μέρας της ζωής σας. Δεν είναι κρίμα; Και βέβαια είναι και γι’ αυτό εμείς σας δίνουμε κάποιες προτάσεις για το πρωί της μεγάλης μέρας, έτσι ώστε το... μεγάλο γεγονός να σας βρει ξεκούραστες και λαμπερές!

Προνοήστε και κλείστε για το πρωινό της ημέρας του γάμου σας ένα χαλαρωτικό μασάζ. Χαρίστε αυτές τις στιγμές στον εαυτό σας γιατί πραγματικά το αξίζετε!


Αν έχετε ξηρή επιδερμίδα
Aναμείξτε ένα κεσεδάκι γιαούρτι και μια μπανάνα και απλώστε το μείγμα στο πρόσωπό σας για 20 λεπτά. Η ενυδάτωση της επιδερμίδας θα είναι φανερή και έτοιμη για το τέλειο μακιγιάζ. Για όλους τους τύπους του δέρματος υπάρχουν διάφορες μάσκες που είναι θαυματουργές γι’ αυτό καλό θα είναι να συμβουλευτείτε την αισθητικό σας.

Μετά από την πρωινή σας περιποίηση 

Bγείτε μια κοντινή βόλτα για να χαλαρώσετε χωρίς να σκέφτεστε καθόλου ότι την ίδια μέρα... σε λίγες ώρες πρόκειται να πείτε το μεγάλο «ναι». Αδειάστε από κάθε σκέψη στο μυαλό σας κι αν αυτό σας είναι δύσκολο, πάρτε μαζί σας και μια φίλη... σίγουρα θα βρείτε πολλά πράγματα
να πείτε... εκτός γάμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Top Ad